Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde sorunlar arasında ayakta kalma mücadelesi!

Baraj dizisinde sorunlar arasında ayakta kalma mücadelesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Baraj dizisinin düşük reytinglerine rağmen serüveni devam ediyor. İlk iki bölümü çok beğenilen yapımın, 3. ve 4.bölümlerinin reytingleri düşük geldi. Dizinin 5. yeni bölümünün sonuçları da merakla bekleniyor. 15 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde Nazım ve Tarık arasında Nehri kavgasının da iyice alevlendiğini izleyeceksiniz.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrıllerinde yer aldığı dizi, düşük reytingleri nedeniyle sıkıntılı bir durumda bulunuyor. Dizideki ruhsuz anlatım izleyicilerin de canını sıkıyor. Baraj gibi iddialı ve sevilen bir filmden uyarlanan dizinin uyarlanırken bazı detayların iyi düşünülmedi de ilk 4 bölümde ortaya çıkmıştı.

Nehir karakterinin hem dolandırıcı olup hem de çok saf birisi gibi kendini göstermesi çok ince bir oyunculuk gerektiriyor. Biran Damla Yılmaz’ın ilk iki bölümde Nehir karakterinde dolandırıcı olarak çok başarılı olup da sonrasında çok saf, cici kız haline bürünmesi karakter ile uyumsuzluk sergiliyor. Nehir karakteri dizi için kilit bir karakter ve ayakların yere basacağı bir dönüşüme ihtiyacı var.

Nazım karakterinin de silik hali izleyicileri bir hayli rahatsız eden bir başka detay. Feyyaz Duman gibi başarılı bir ismin senaryo gereği fazlasıyla geri planda gibi durması izleyicinin dikkatinden kaçmıyor. Burak Yörük’ün Baraj dizisiyle birlikte kariyerinde olumlu dönüşler alması, Tarık karakterindeki başarısının bir sonucu olacaktır.

Baraj dizisinin 5. yeni bölümünden yeni görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.