Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde yine olay var, senaristler yeni entrikalar buldu

Baraj dizisinde yine olay var, senaristler yeni entrikalar buldu

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Baraj, Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Nazım’ın Bahar ve Nehir’in hamile olmadığını öğrenmesi ve onlardan uzaklaşmak istemesi önemli bir karar olacak. Dizide Nazım ile Mert’i bulmak isteyen Nehir’in yaşadığı felaket de izleyicileri bir hayli şaşırtacak. Senaristler her hafta yeni bir entrika bulma peşinde…

Bu sefer de Nehir, bir depoya kapatılıyor ve üzerine kapı kilitleniyor. Sonrasında da depo ateşe veriliyor. Nehir içinde ve baygın… Nehir yangının tam ortasında kalıyor ve hayatı tehlikede… Tabii ki senaristler başrol oyuncusunu diziden çıkartmayacaktır ama Nehir’e bunu yapan kişi üzerinden entrikalar artarak sürecektir.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merak ediliyor. İşte yanacaklarla ilgili bazı detaylar:

Nehir ve Bahar’ın yalanlarına daha fazla tahammül edemeyen Nazım, Mert’i de alıp herkesten uzaklaşır. Nehir, Nazım’ı bulup onunla dürüstçe konuşmak istese de Azra’nın onu durdurmak için çok tehlikeli bir planı vardır.

Tam Halit’ten kurtulduklarını sandıklarında Halit’in annesinin gelmesi Tarık, Zahra ve İbrahim’i iyice köşeye sıkıştırır. İşte Baraj dizisinin 32. bölüm 2. fragmanı:

Baraj yeni bölümüyle Salı 20.00’de FOX’ta!