Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinden sonra Mucize Doktor’dan da Yasak Elma’ya büyük transfer gelişmesi!

Baraj dizisinden sonra Mucize Doktor’dan da Yasak Elma’ya büyük transfer gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 1 Eylül tarihinde ekip sete çıkacak ve yeni bölümlerin çekimleri başlayacak. Yasak Elma’nın beşinci sezonu öncesi ayrılan isimler bir hayli dikkat çekmişti.

Nesrin Cavadzade’den sonra Şafak Pekdemir, Barış Kılıç, Gülenay Kalkan ve Erdal Özyağcılar’ın ayrılıkları sonrasında diziye kimlerin katılacağı merak konusu oldu. Geçen hafta ilk transfer Baraj dizisinden gerçekleştirildi.

Biran Damla Yılmaz, başarılı Nehir karakterinin ardından bu sefer de Yasak Elma’nın kadrosuna katıldı. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Melisa Doğu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yasak Elma etkili bir transfer ile dikkat çekmiş oldu.

Şimdi ise yeni bir isim daha Yasak Elma’ya geldi… Bu sefer Mucize Doktor dizisiyle büyük çıkış yakalayan Murat Aygen kadroya dahil oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş kulis bilgisini duyururken, üst üste transferler ile birlikte Yasak Elma dizisi de bir hayli etkili bir kadroya sahip olmaya başladı.

Baraj dizisinden sonra Mucize Doktor'dan da Yasak Elma'ya büyük transfer gelişmesi! 8

Hem Biran Damla Yılmaz hem de Murat Aygen hikayede önemli bir değişimin öncülüğünü yapacak.Yeni bir aile diziye gelecek ve Biran Damla Yılmaz da o ailenin kızı olarak ekranda yerini alacak.

Baraj dizisinden sonra Mucize Doktor'dan da Yasak Elma'ya büyük transfer gelişmesi! 9

Murat Aygen ise şirketin başına geçecek ve tüm dengeleri değiştirecek. Bu gelişmelerin ardından Yasak Elma dizisinin yeni sezona daha da çok merak edilmeye başlandı. Yakında yeni transferlerin daha ortaya çıkması bekleniyor.