Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Son Yaz’ bomba gibi geliyor! Diziye katılan üç önemli ismin karakterleri netleşmeye başladı!

‘Son Yaz’ bomba gibi geliyor! Diziye katılan üç önemli ismin karakterleri netleşmeye başladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin iddialı yapımı Son Yaz’a Birce Akalaya, Sarp Levendoğlu ve Onur Bay’ın katıldığını buradan duyurmuştuk.

Semih Bağcı ile Ali Ayyıldız’ın yönettiği, senaryosunu ise Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur ‘un kaleme aldığı O3 Medya imzalı ‘Son Yaz’ dizisi yeni isimlerle sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

'Son Yaz' bomba gibi geliyor! Diziye katılan üç önemli ismin karakterleri netleşmeye başladı! 9

Dizinin sezon finalinde Canan rolüne hayat veren Funda Eryiğit’in öldürülmesinin ardından dizide 3 yıllık zaman atlaması yaşanacak. Mesleğine veda eden ve hayata küsen Savcı Selim Kara’yı baba ocağı Rize’den döndürecek gelişmeler yaşanacak. Selim’in ve Akgün’ün kaderi ilginç olayların ardından yine kesişecek.

'Son Yaz' bomba gibi geliyor! Diziye katılan üç önemli ismin karakterleri netleşmeye başladı! 10

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizide Birce Akalay, Organize Suçlar İstihbarat Başkanlığı’nda görevli olan Sare Akay’a hayat verecek. Sarp Levendoğlu Soner’in abisi Cihan Sancaktar’a, Onur Bay ise küçük kardeşi Burak Sancaktar’ı canlandıracak. Sancaktar ailesinin renkli hikâyesi seyirciyi ekrana kilitleyecek. Diziye ayrıca yeni sezonda Mertoğlu ailesi de katılacak. Nefes nefese olayların yaşanacağı dizide Sancaktar ailesinin reisi Halil Sadi Sancaktar’la ilgili büyük bir gizem de hikâyenin ana merkezini oluşturacak.

'Son Yaz' bomba gibi geliyor! Diziye katılan üç önemli ismin karakterleri netleşmeye başladı! 11

Son Yaz dizisinin ilk sezonu İzmir’de çekilmişti ancak ikinci sezon için ekip İstanbul’da hazırlıklarını yapıyor. Hikayede de önemli değişiklikler olacak. İkinci sezonda çok daha etkileyici bir oyuncu kadrosu ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Son Yaz dizisinin seyircisi şimdiden heyecanlı.