Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel’in de katkılarıyla afet bölgelerinde kanser hastalarına sahip çıkılıyor

Hande Erçel’in de katkılarıyla afet bölgelerinde kanser hastalarına sahip çıkılıyor

tarafından ker_def

Kansersiz Yaşam Derneği, İyi Niyet Elçisi Hande Erçel ile yürüttüğü kampanya kapsamında yangın felaketinden etkilenen tüm kanser hastaları ve ailelerine sahip çıkıyor.

Kansersiz Yaşam Derneği, yangınların başladığı gün itibarıyla tüm afet bölgelerindeki yetkililerle iletişime geçti. Dernek, 200’den fazla muhtarla birebir görüşerek yangından etkilenen kanser hastalarına ulaştı. 17 aileye yıllık maddi destek sağlamaya başlayan Kansersiz Yaşam Derneği ayrıca afet alanlarındaki kanser hastaları ve aile bireylerinin tümüne maske, ayakkabı, dezenfektan ve hijyen koli gönderimi yaptı.

Marmaris’te bulunan Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz; “Elimizden ne gelirse, her zaman yaptığımız gibi, çaresizliğe karşı ancak sizlerin desteği ile mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi. “Kahraman” yaz ‘4381’e yolla” kampanyası ile toplanacak bağışlarla yapılacak yardımlarda, önceliğin afet bölgesindeki kanser hastaları olduğunu sözlerine ekleyen Dida Kaymaz, umutları yeşertmek için seferber olduklarını, kampanyaya destek veren herkes ile bunu başarabileceklerini söyledi.

Dida Kaymaz’ın bu konuda sosyal medyadan yaptığı çağrıya dünyanın dört bir yanından destek geldi. Kampanya, sosyal medyada Türkiye ve Dünya gündeminde En Çok Konuşulanlar listesine girdi. Ukrayna, Rusya, İtalya, İspanya, Meksika, Brezilya, Polonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Ürdün ve Lübnan gibi ülkelerde #Kahraman4381 etiketi TT listesinde yer aldı.