Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinin yönetmeninden sürpriz proje! İddialı bir dizinin başına geçiyor!

Baraj dizisinin yönetmeninden sürpriz proje! İddialı bir dizinin başına geçiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Eski bir Türk filmi olan Baraj’dan aynı isimle uyarlanan ve Fox TV’de yayınlanan dizi 39. bölümünde final yaparak ekranlara veda etmişti. Dizinin yeterince reyting alamaması final kararının en önemli sebebi olmuştu. Baraj dizisinin yönetmeni şimdi çok uzun zamandır bildiğimiz bir yapımın başına geçiyor,

Yine Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin yönetmen koltuğuna, Baraj’ın yönetmenlerinden biri olan Ece Erdek Koçoğlu geçiyor. Koçoğlu, ilk dört sezonu çok başarılı geçen dizinin yeni sezonunda hünerini gösterecek.

Yasak Elma’nın eski yönetmeni Murat Öztürk, bir yaz dizisi olarak başlayan Aşk Mantık İntikam’ın yönetmen koltuğuna geçmişti. Ancak Öztürk’ün Aşk Mantık İntikam’daki görevine devam edeceği, dolayısıyla Yasak Elma’ya geri dönmeyeceği ortaya çıktı.

Baraj dizisinin yönetmeninden sürpriz proje! İddialı bir dizinin başına geçiyor! 7

Baraj dizisinden daha önce de dizinin başrol oyuncularından Biran Damla Yılmaz’ın Yasak Elma ekibine dahil olduğu duyurulmuştu. Bu arada Yasak Elma için yeni sezonun senaryosunun yazıldığı ve ekibin 1 Eylül’de sete çıkacağı belirtiliyor.

Yasak Elma’nın 4. sezonu ucu açık bir sahneyle sona ermişti. Dizinin sezon finali bir patlamayla sona ermiş bu durum da bazı oyuncuların diziden ayrılabileceği yorumlarına yol açmıştı. Nitekim Erdal Özyağcılar, Şafak Pekdemir, Gülenay Kalkan ve Barış Kılıç’ın yeni sezonda olmayacağı ortaya çıkmıştı. Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade ise finalden kısa süre önce diziden ayrılmıştı.