Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden Yalancı ve Mumları’na transfer!

Çukur dizisinden Yalancı ve Mumları’na transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önümüzdeki sezon izleyeceğimiz uyarlama dizilerden bir tanesi de Yalancı ve Mumları. Mistresses isimli Güney Kore yapımı bir dizinin uyarlaması olan Yalancı ve Mumları’nın oyuncu kadrosu gün geçtikçe genişliyor. Diziye bu kez Çukur dizisinden bir oyuncu katıldı.

Mistresses (Metresler) isimli yabancı dizinin uyarlaması olan Yalancı ve Mumları için şimdiye kadar anlaşılan isimler çok etkileyici oyuncular olarak dikkat çekiyor. Ceren Moray, Feyyaz Duman ve Şafak Pekdemir ile anlaşmalar yapıldı.

Çukur dizisinden Yalancı ve Mumları'na transfer! 21

Diziye birkaç gün önce son olarar Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey karakteriyle izlediğimiz İsmail Demirci katıldı. Show TV’de yayınlanan ve Karadeniz’de çekilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin final yapmasının ardından uzun süre sesi çıkmayan Demirci, ekranlara Yalancı ve Mumları ile dönmeye karar verdi.

Çukur dizisinden Yalancı ve Mumları'na transfer! 22

Bu arada dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Çukur dizisinde rol alan Burcu Gölgedar dahil oldu. Çukur’dan önce Avlu dizisinde rol alan Gölgedar, Yalancı ve Mumları dizisinin dört ana kadın karakterinden birini oynayacak.

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan dizinin dört kadının hikayesini anlatıyor. 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alan dizinin orijinali 2018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı.