Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı yine birinci! Ancak rakamlardaki düşüş gözden kaçmıyor!

Sen Çal Kapımı yine birinci! Ancak rakamlardaki düşüş gözden kaçmıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı, ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye başladığı günden bu yana rekorlar kırıyor. Hem reytinglerde hem de sosyal medyada birinciliği elden bırakmayan dizi bu hafta da lider oldu. Ancak sosyal medya paylaşımlarındaki düşüş dikkat çekici.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 4 Ağustos Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı oldu.

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Serkan Eda’ya evlenme teklifi etti. Son derece duygusal bu sahne izleyicileri de mest etti.

Sen Çal Kapımı yine birinci! Ancak rakamlardaki düşüş gözden kaçmıyor! 7

Sen Çal Kapımı’nın dün akşam yayınlanan bölümüyle ilgili gün boyu sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 818.931 oldu. Dizi gecenin birincisiydi. Ancak önceki haftalar hep 1 milyonun üzerinde paylaşımla rekorlara imza atan dizide sosya medya paylaşımındaki bu düşüş dikkat çekici oldu. Dizinin reytinglerindeki düşüş de dikkatlerden kaçmadı.

Show TV’de büyük iddialarla ekrana gelen ancak reytinglerde bir türlü istediği başarıyı elde edemeyen Cam Tavanlar dizisi ise dün gece final yaptı. Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı dizi 8. bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin final bölümüyle ilgili yapılan paylaşım sayısı ise 11.646 oldu.

Ve gecenin son dizisi Dünya Hali. TRT 1’de yayınlanan ve Pelin Abay ile Caner Şahin’in başrollerinde yer aldığı absürt komedi dizisinin 3. bölümü reytinglerde bir hayli geride kaldı. Dizi sosyal medyada hakkında yapılan 433 paylaşımla da gecenin sonuncusu oldu.