Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi reytinglerde nasıl başladı?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi reytinglerde nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yeni sezonda perşembe akşamlarının zirvesine yerleşecek olan dizinin Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı olacığı tahmin ediliyordu. Bu tahminler tuttu. Dün akşam ilk bölümü yayınlanan dizi birinci sıraya yerleşti…

Perşembe rekabetine çok etkileyici bir giriş yapan Barbaroslar dizisinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe başrolde yer alıyor. Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesini televizyona taşıyan dizinin reytingleri göz kamaştırıyor.

TRT1’in yeni sezonda en başarılı yapımlarından birisi olması beklenen Barbaroslar dizisi dün akşam tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde birinci oldu. Ancak dizi AB kategorisinde Camdaki Kız’ın ardından ikinci sırayı elde etti.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi reytinglerde nasıl başladı? 1

Barbaroslar dizisinin ilk bölüm itibari ile ekrana iyi başlaması dikkatlerden kaçmadı. Hem hikayesi hem görüntü kalitesi hem de oyuncu kadrosu ile çok beğenilen dizi hakkında sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı. İzleyicilerin tüm ekibi tebrik ettiği birçok olumlu yorum görebilirsiniz.

Dizinin ikinci bölümü şimdiden merak konusu oldu. 23 Eylül perşembe akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümün reytingleri de çok merak ediliyor.