Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar çarpışmasından Camdaki Kız sağlam çıktı ama Bir Zamanlar Çukurova çarpıldı!

Barbaroslar çarpışmasından Camdaki Kız sağlam çıktı ama Bir Zamanlar Çukurova çarpıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in yüksek bütçeli dizileri yayınlanmaya başlayınca diğer yapımlar için bu durum büyük bir sorun teşkil ediyor. Benzer bir gelişmeyi perşembe rekabetinde de görüyoruz. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi dün akşam ilk kez ekranda yer aldı.

Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ve Kazara Aşk isimli diziler de diğer kanallarda izleyicilerle buluştu. Barbaroslar dizisinin tüm kişiler kategorisinde perşembenin zirvesinde yer alan Bir Zamanlar Çukurova’yı yerinden etmesi kimseyi şaşırtmadı. atv dizisi tüm kişiler kategorisinde dördüncü sıraya kadar düştü… Camdaki Kız ise ikincilik elde etti.

AB kategorisinde ise Barbaroslar dizisi iyi bir reyting elde etse bile çok daha iyi sonuçlar alan Camdaki Kız dizisi Kanal D’ye birincilik getirdi. Barbaroslar ise bu kategoride ikinci sırada yer aldı.

Barbaroslar çarpışmasından Camdaki Kız sağlam çıktı ama Bir Zamanlar Çukurova çarpıldı! 26

AB grubunda Bir Zamanlar Çukurova’nın yedinci sıraya kadar gerilemesi beklenmedik bir kayıp olarak gözüküyor. Dizi 3 sezon boyunca tüm kategorilerde zirvede yer almaya alışık bir yapım olarak biliniyor.

ABC1 kategorisinde de yine Barbaroslar dizisi birincilik elde etti. Camdaki Kız çok iyi reytinglerle ikinci sırada yer alırken, Bir Zamanlar Çukurova ise dördüncü olabildi.

Barbaroslar çarpışmasından Camdaki Kız sağlam çıktı ama Bir Zamanlar Çukurova çarpıldı! 27

Üç dizi arasındaki zirve yarışında kazanan Barbaroslar oldu. İki kategoride birincilik elde eden TRT1 dizisi çok iyi bir başlangıç yaptı.

Camdaki Kız ise AB grubunda zirveyi bırakmazken, ABC1’de de yine zirveyi kovalayacağını gösterdi.

Barbaroslar çarpışmasından Camdaki Kız sağlam çıktı ama Bir Zamanlar Çukurova çarpıldı! 28

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3 başrol oyuncusunun geçen sezon ayrılması ve hikayedeki büyük değişim beklenen etkiyi yapmadı. İlk 3 sezonu başarılı geçen ve fenomen olan dizi için tüm kişiler ve ABC1 gruplarındaki dördüncülük şimdiye kadar gördüğü en düşük sıralama oldu. AB grubunda ise yedinci olan Bir Zamanlar Çukurova büyük bir kayıp yaşadı.