Ana sayfa Dizi Fragmanları Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başlama tarihi ve ilk bölüm fragmanı!

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başlama tarihi ve ilk bölüm fragmanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizileri arasında fenomen olmak kolay değildir ama Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın kısa sürede milyonları etkilemesi kimseyi şaşırtmayacak. Aylardır hazırlıkları yapılan dizi için artık izleyici ile buluşma zamanı geldi.

Çok iddialı bir oyuncu kadrosu ve hikayesi bulunan dizi Türk tarihinin önemli bir dönemini yansıtma iddiasıyla geliyor. Barbaros Hayreddin Paşa’nın Akdeniz’i Türk gölü haline getirdiği dönemde geçen hikaye herkesi büyüleyici görüntülerle dolu. Aksesuarlarından, dekorlarına, mekanlarına ve tüm detaylarına kadar çok ince düşünülmüş bir proje geliyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin başlama tarihi ve ilk bölüm fragmanı! 8

16 Eylül Perşembe akşamı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin ilk bölümü saat 20.00’da yayınlanacak. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe’nin yanı sıra dizide çok iddialı isimler bir araya geldi. Kadroda yer alan diğer oyuncular şöyle: Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin başlama tarihi ve ilk bölüm fragmanı! 9

Doğan Ümit Karaca’nın yönetmenliğini yaptığı dizi bir ES Film projesi olarak dikkatleri çekiyor. Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi, herkesi etkileyecek görüntülerle dolu olacak. İlk bölümden ilk fragman yayınlandı ve izleyenler görüntülere hayran kaldı.

Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacacak olan yeni dizi Perşembe günleri de büyük bir rekabet getirecek.