Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1, Barbaroslar için resmi duyuruyu yaptı şimdi Kanal D ile atv düşünsün!

TRT1, Barbaroslar için resmi duyuruyu yaptı şimdi Kanal D ile atv düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları artık reytinglerde çok büyük bir yarış izleyeceksiniz. TRT1’in dev projesi olarak öne çıkan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisiyle ilgili resmi açıklama geldi.

Daha önce ortaya atılan iddialar doğru çıktı. Dizinin yayın günü olarak perşembe belirlendi. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ilk gösterim tarihi de duyuruldu. TRT1’in yaptığı açıklama ile birlikte Kanal D ekranında yer alan Camdaki Kız ile, atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova için zorlu bir dönem başladı. Her iki dizi de birinciliklere abone olan yapımlardı. Ancak yeni sezonda artık birinciliği TRT1’in elinden almak pek de kolay olmayacak.

TRT1, Barbaroslar için resmi duyuruyu yaptı şimdi Kanal D ile atv düşünsün! 9

“Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisinin ilk bölümü 16 Eylül Perşembe TRT 1’de yayınlanacak. Bu açıklama ile birlikte perşembe rekabeti bambaşka bir hale dönüştü. Yeni dizinin hem Camdaki Kız hem de Bir Zamanlar Çukurova’yı çok olumsuz etkilemesi bekleniyor.

TRT1, Barbaroslar için resmi duyuruyu yaptı şimdi Kanal D ile atv düşünsün! 10

TRT 1’in merakla beklenen yeni projesi “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” için geri sayım başladı. İzleyici ile buluşmasına sayılı günler kala yeni tanıtımı yayımlanan dizi 16 Eylül Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek.

Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi, Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.

Yapımcılığını ES Film’in yaptığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın yazdığı dizinin başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor.

TRT1, Barbaroslar için resmi duyuruyu yaptı şimdi Kanal D ile atv düşünsün! 11

Medyada büyük yankı uyandıran dev proje “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” 16 Eylül Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.