Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ta Serdar’ın ölümünden sonra Zehra’yı çok büyük bir acı bekliyor!

Teşkilat’ta Serdar’ın ölümünden sonra Zehra’yı çok büyük bir acı bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in Teşkilat’ı yeni sezona en önemli karakteri olan Serdar’sız bir şekilde giriyor. Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılmasıyla Serdar’ın sonu ölüm oldu. Serdarsız kalan Zehra’yı ise çok büyük acılar bekliyor.

Teşkilat’ın üçüncü sezon için çekimlere çoktan başlandı. Artık hikaye İstanbul’da geçtiğinden çekimler de burada gerçekleştiriliyor. Ancak yeni sezonda Teşkilat’ta çok büyük bir eksiklik olacak. Teşkilat’ın ilk bölümünden bu yana Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul olmayacak.

Teşkilat dizisinin sezon finali bölümünde büyük bir patlama yaşanmış ve Serdar’ın ölüp ölmediği anlaşılamamıştı. Bu sorunun yanıtı bir sonraki sezona bırakılmıştı. Açıkçası hiç kimse Serdar’ın ölümünü beklemiyordu. Ancak Çağlar Ertuğrul’un ayrılığı ortaya çıkınca Serdar’ın ölümü de kesinleşmiş oldu.

Teşkilat’ta Serdar’ın ölümünden sonra Zehra’yı çok büyük bir acı bekliyor! 7

Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ise Serdar’ın ölümünün ardından Zehra’nın yaşayacağı acının boyutunu gösteriyor. Paylaşımda Zehra’nın ağzından şu sözler aktarılıyor: “Bununla yaşamak zorunda olmak nasıl bir şey biliyor musun? Her gece kabuslar görüyorum. Bunu da anlıyor musun? İstisnasız her gece.

Sadece uykumda değil. Yağmur’a kahvaltı hazırlarken de kabuslar görüyorum. Bulaşık yıkarken de. Uzanmış televizyon izlerken de aklımda hep bu var. Bazen bir bıçak alıp, kafamın içine sokup beynimi çıkarmak istiyorum. Bunu da anlıyor musun?”

Bu sözler Teşkilat’ın izleyicisini de çok derinden etkiledi. Zehra’nın bu kadar büyük acı yaşamasına katlanamayacaklarını dile getiren izleyiciler yeni bölümleri çok merak ettiklerini belirtti. Bu arada en büyük soru işareti olan, Çağlar Ertuğrul’un yerine kimin geçeceği sorusunun yanıtı ise hala belli değil.