Ana sayfa Sosyal Medya Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncuları bu vedaya hazır değildi!…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncuları bu vedaya hazır değildi!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6 sezon süren müthiş performansının ardından yedinci sezonda yaşanan sorunlar nedeniyle bitti. 7. sezonunun ilk bölümü izleyici tarafından heyecanla beklenen hatta tanıtımları bile yayınlanan dizinin duyurulduğu tarihte yayınlanmaması izleyiciyi şok etmişti.

Kısa sürede olayın arka yüzü ortaya çıktı. 199 bölümü yayınlanan, 200. bölümü çekildiği halde yayınlanmayan dizide yapımcı ile yayıncı ATV kanalı arasındaki sorunlar nedeniyle bu noktaya kadar gelindiği anlaşıldı. Kriz aşılamayınca dizi bitti ve bu durum da tüm oyuncu kadrosuna iletildi.

Dizide Ömür karakterine hayat veren oyuncu Ceren Benderlioğlu’da diziye ve ekip arkadaşlarına instagramdan yaptığı duygusal paylaşımla veda etti.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncuları bu vedaya hazır değildi!... 7

Dizide  ‘İlyas Çakırbeyli’ karakteriyle yaşadığı aşkla ekrana damga vuran ‘Ömür’ karakterine hayat veren oyuncu  paylaşımına şunları yazdı; “Offf kitap yazarım sana ömrüm . Ne güzel bir yol arkadaşlığıydı . Senaryosundan ekibine uykusuz kaldığımız nice gecelere , kaybettiklerimiz , kazandıklarımızla, beni büyüttün güzelleştirdin kalbime yüreğime çok iyi geldin .

Yolda beraber yürüdüğüm abilerim @oktaykaynarca @onurtannn @bahadirozdener #racisasmaz Başta olmak üzere @emirbenderlioglu @ozanakbaba @yalcinhafizoglu @yunusluemre @sevilaki @sevinckiranlii @gozdeokur1 @hakankarsak @turgaytanulku ve bütün oyuncu arkadaşlarım ekip arkadaşlarım @sariglcn @burcakcatakli @faybike @wakeup_ms @serkansvky @recepaydinnnn @veysel_kilinc @tattoartistanbul üfff etiketliyemediğim herkesi biliyorsunuz sizi çokkk seviyorum.

Benim için ömürden ayrılmak çok zor , daha buna hazırlamamıştım kendimi … ama yine yeniden sahneye çıkma zamanı geldiğinde en iyisini yapmak için tüm gücümle çalışıcam. Beni aşırı ponçik özliyceğinize eminim şimdi veda vaktiymişşş hadi hepinizi kocaman öpüyorum @eskiyatv bitse bile efsanesi devam eder.”