Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisinde arkadaşını yaralayan Pelin Akil’den özür!

Barbaroslar dizisinde arkadaşını yaralayan Pelin Akil’den özür!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisinde İsabel karakterini canlandıran Pelin Akil, eşi Anıl Altan ve çocukları ile birlikte akşam yemeğine çıktı.

Set yoğunluğu nedeniyle çok fazla dışarıya çıkamadıklarını anlatan Pelin Akil, eşinin de yeni bir diziye başladığı için zaman sorunu yaşadıklarını anlattı. Barbaroslar dizisinin iyi gittiğini belirten Pelin Akil, “Biraz ara verdik, sağlık problemlerinden dolayı. Şimdi devam ediyoruz yine” diye konuştu.

Canlandırdığı İsabel karakterini çok sevdiğini anlatan oyuncu, çekimlerin yapıldığı platoyu da övdü. Oyuncu, “Sanki o döneme aitmiş gibi hissediyorsunuz, sahneleri çekerken. O dönemden biriymiş gibi. O yüzden çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Savaş sahnelerinin de yer aldığı dizide kendisinin yaralanmadığını anlatan Pelin Akil, bazı ekip arkadaşlarını ise yaraladığını belirtti.

Oyuncu, “Buradan özür diliyorum. Çok ufak sıyrıklar… Geçen bir tane sepeti fırlatıyorum, şurasını (alnını göstererek? çizmişim. Bunu düşünmekten uyuyamayacağım dedim. Orada biraz kötü hissettim” diye konuştu.

Sette sepet fırlattığı sahneden bahseden oyuncu, bu sırada sepetin bir oyuncu arkadaşının alnına geldiğini ve bir yaralanma yaşandığını belirtti. Oyuncu arkadaşının sahnenin daha doğal göründüğünü söylediğini belirten Pelin Akil, kendisinin ise bu sahne nedeniyle kötü hissettiğini ifade etti.