Ana sayfa Dizi Fragmanları Barbaroslar dizisinde iki yeni gelişme hayranları çok mutlu edecek!

Barbaroslar dizisinde iki yeni gelişme hayranları çok mutlu edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor… Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan oyuncular nedeniyle sette çalışmalar bir süre durdurulmuştu. Yılbaşı nedeniyle kısa bir süre ara veren dizinin ekibi, yeniden çekimlere başlayacak.

Birçok dizi Ocak ayında 2 veya 3 haftalık aralar verirken, geçen hafta 15. bölümü ekrana gelen Barbaroslar dizisi sadece bu haftayı boş geçecek. 13 Ocak Perşembe akşamı izleyicilerle 16. bölümü ile buluşacak olan dizinin ekibi yeniden çekimlere başlıyor.

Bir başka sevindiren gelişme ise koronavirüse yakalanan Engin Altan Düzyatan’dan geldi. Koronavirüsü sorunsuz atlatan ünlü oyuncu, bu hafta içinde tekrardan ekip ile bir araya gelerek çekimlerde yer almaya başlayacak.

İki hafta kadar diziye ara veren oyuncunun son durumu hakkında gazeteci Birsen Altuntaş bazı bilgiler paylaştı. Oyuncunun karantina boyunca özel bir beslenme programı uyguladığı ve ilaçlarını da kullandığı belirtiliyor.

Karantina sürecinin sonrasında ise üst üste iki test yaptıran oyuncu sonucun negatif olması üzerine yeniden iş başı yapabilecek. Dizide ayrıca Cemre Gümeli ile diğer başrol oyuncusu Ulaş Tuna Astepe de koronavirüse yakalanmıştı. İki oyuncu da bu gelişme üzerine karantinaya girdi.

Son haftalarda hem hikayesi hem de görsel şöleni ile izleyicilerin daha da çok tutkunu olduğu Barbaroslar dizisinin reytinglerinin ise bir türlü beklenen yüksek seviyelere çıkamaması dikkat çekiyor. Dizinin yüksek bütçesi nedeniyle izleyici ilgisinin daima yüksek olması gerekiyor.