Ana sayfa Sosyal Medya Ümit Kantarcılar’dan çok yakında yeni proje müjdesi gelebilir!

Ümit Kantarcılar’dan çok yakında yeni proje müjdesi gelebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sude Zülal Güler ile Ümit Kantarcılar’ın başrolünde yer aldığı, sadece 13 bölüm süren romantik komedi dizisi Kazara Aşk, Star TV’de yayınlandı. Yaz dönemi dizisi olarak öne çıkan projeden sonra Ümit Kantarcılar kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Bir süredir dinlenmekte olan oyuncu, yeni projeler olduğunu ancak henüz anlaşma yaptığı bir iş olmadığını açıkladı. Ümit Kantarcılar, her şey netleştiği zaman bilgi vereceğini söyleyerek yakında bir sürpriz yapabileceği imasında bulundu.

2010 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Küçük Sırlar isimli yapımdaki Erkan karakteri ile parladı. Kanatsız Kuşlar isimli dram yapımında Onur karakteri ile büyük çıkış yapan oyuncu, geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

TRT1’de 2 sezon yayınlanan Vuslat dizisindeki Kerem karakteri ile de akıllara yazılan oyuncu, çeşitli sinema filmlerinde de yer aldı. Ümit Kantarcılar, 2022 yılının başlarında hayranlarına yeni bir proje müjdesi verebilir. Henüz görüşmeler devam ediyor ve net bir durum yok.