Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisinde Melis Babadağ ve Gülcan Arslan’a ayrılık yolu açıldı!

Barbaroslar dizisinde Melis Babadağ ve Gülcan Arslan’a ayrılık yolu açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar dizisinde değişim rüzgarı devam ediyor. Hikayenin değişmeye başladığı diziye Meryem isimli yeni bir karakter katılacak. Hızır ile Meryem aşkına doğru gidecek olan hikayede bu yeni kadın karakterini kimin canlandıracağı henüz ortaya çıkmadı.

TRT1’in perşembe akşamları birincilik beklediği dizi ne yazık ki, artık ikincilik için mücadele eden bir duruma geldi. Bu kadar büyük bütçe ile ortaya çıkan dizinin birincilikler alamaması önemli bir sorun oldu… Dizinin yönetmeni, görüntü yönetmeni ve senaristleri değiştirildi. Şimdi de kadroda bazı düzenlemeler yapılıyor.

Dizide Zeynep karakterini canlandıran isim Melis Babadağ… Despina rolünde ise Gülcan Arslan’ı izliyoruz… Yeni senaristlerin bu iki karakterin hikayeden çıkartılması yönünde bir kararı olduğu ortaya çıktı.

Barbaroslar dizisinde Melis Babadağ ve Gülcan Arslan'a ayrılık yolu açıldı! 8

Melis Babadağ ve Gülcan Arslan’ın diziden ayrılması bekleniyor. Serdar Özönalan ve Hasan Erimez senaryoyu yeniden ayağa kaldırmak için Meryem karakterine odaklandı. Bu yeni karakter üzerinden Hızır’ın aşk hayatına yönelik adımlar atılacak.

Barbaroslar dizisinde Melis Babadağ ve Gülcan Arslan'a ayrılık yolu açıldı! 9

Despina ve Zeynep karakterleri hikayeden ayrılırken, yakında Meryem hikayenin ana öğelerinden birisi haline gelecek. Bu değişiklik ile dizide romantizm havası estirilmesi ve aşk temasının hikayede etkili olmasına çalışılacak.