Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinde son değişiklik de tutmaz ise işler zora girecek!

Barbaroslar dizisinde son değişiklik de tutmaz ise işler zora girecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisi birincilikler beklenen bir proje olarak öne çıktı. 1 yıl önce başlayan dizinin hazırlıkları çok uzun sürdü. Teknik düzenlemeler ve deniz sahneleri için oluşturulan ekip ile uzun süre denemeler yapıldı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi Türkiye’nin ilk deniz dizisi olarak öne çıkartıldı. Ancak dizinin en çok eleştirilen sahneleri de denizde geçen anlar oldu. Birçok dizi hayranı bu sahnelerde tatmin olmadığını sosyal medyadaki yorumlarında paylaşıyor. Dizinin hikayesine yönelik de eleştiriler artmaya devam ediyor.

Barbaroslar yapım ekibi ise izleyicilerin ilgisini yeniden çekmek için birbiri ardına değişiklik yapıyor. İlk olarak dizinin senaristleri değiştirildi. Yeni senaryo ile dinamizim getirilmesi amaçlandı. Ardından ise dizinin yönetmeni ve görüntü yönetmeni değişti.

Tüm bu değişikliklere rağmen dizinin reytinglerde zayıflamaya devam etmesi bu önlemlerin çok da işe yaramadığı imajını veriyor. Artık reyting birinciliği yerine ikincilik için mücadele eden konuma geçen Barbaroslar dizisinde son değişiklik hikaye üzerinden gerçekleşecek.

Yeni senaristler Serdar Özönalan ve Hasan Erimez hikayenin daha çok ilgi çekmesi için ellerinden geleni yapıyor. Diziye Meryem karakterinin katılması ve Ulaş Tuna Astepe’nin canlandırdığı Hızır ile partner olması bekleniyor…

Barbaroslar dizisindeki bu adım ile senaristler hikayenin daha çok duygusal yönüne dokunmuş olacak. Meryem aslında bir İtalyan ailenin kızıdır ve ismi de Maria’dır… Ailesi küçükken öldürülen Meryem daha sonra abisi ile birlikte esir tüccarlarının eline düşer.

Abisini kaybeden ve Meryem ismini alan yeni karakter Hızır ile tanışacak ve ikili arasında da bir aşk yaşanacak. Dizinin duygusal yönleri Meryem üzerinden güçlendirilecek. Bu karakteri kimin canlandıracağı ise henüz belli olmadı.

Bu yeni karar Barbaroslar dizisinde önemli bir değişime neden olur mu, şimdilik bilinmez. Ancak dizinin izleyicilerden beklenen ilgiyi görmemesi TRT1 adına büyük bir sorun olarak duruyor.