Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç ile Kulüp dizisinin başrolündeki Gökçe Bahadır, hatalı bilgiyi düzeltti!

Barış Arduç ile Kulüp dizisinin başrolündeki Gökçe Bahadır, hatalı bilgiyi düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, şu dönemde Netflix için hazırlanan Kulüp isimli dizi ile meşgul oluyor. Koşturmaca halinde olduğunu söyleyen oyuncu, Barış Arduç ile birlikte başrolde bulunuyor. Yeni dizi de hayranlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

“Şu an dijitale yaptığımız işin çekimleri devam ediyor” diyen Gökçe Bahadır, çekimlerin de güzel gittiğini, iyi ve yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti. Dizinin 1950’li yılların gece hayatını anlattığına dair bir inanış vardı. Gökçe Bahadır da Matilda isimli karakter ile gece kulübünde şarkı söyleyen birisiydi. Hapisten çıktıktan sonra da Raşel isimli bir kızının olduğunu öğreniyor.  Pera’nın belalısı olarak ise taksici İsmet rolünde Barış Arduç bulunuyor. Dizinin hikayesi bir hayli ilgi çekiyordu.

Ancak birçok kişinin 1950’li yılların gece hayatının anlatıldığı şeklindeki düşüncenin tam da doğru olmadığı ortaya çıktı.  Uzun süredir dizi setlerinde görünmeyen Gökçe Bahadır, şimdilerde yoğun tempoda çalışıyor. Gazeteciler ile karşılaşan oyuncu, dizi hakkında fazla bir detay vermek de istemedi. Oyuncu, 50’li yıllardaki gece hayatının anlatılacağı gibi bir durumun olmadığını, ama dizinin bir yönünün de gece hayatına bakış olduğunu ifade etti.

Bahadır, “Sadece o anlatılmıyor ama işin içinde öyle bir taraf da var. 1950’ler dünyası izleyeceğiz. Şu anda heyecan verici geçiyor” açıklamasında bulundu.

Çalışma düzeninin dijital işlerde daha rahat olduğunu anlatan oyuncu, koşulların bu tür projelerde konforlu ve rahat olduğuna değindi. İzmir’in Kızları müzikali ile geçen yıl sahneye çıkan ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle sahnelere ara vermek durumunda kalmıştı. Müzikali de özlediğini dile getiren Gökçe Bahadır, Kulüp dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından, tekrar müzikal proje ile ilgili çalışmalar yapacağını anlattı.

Nasıl ilerleyeceğini ifade eden oyuncu, müzikal projesine devam etmeyi de istediğini belirtti.

Haftanın 6 günü sette olduğunu anlatan Gökçe Bahadır, çok yoğun bir dönem yaşadığını da sözlerine ekledi.