Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç, Uyanış Büyük Selçuklu için iddialı bir başka diziden vazgeçti!

Barış Arduç, Uyanış Büyük Selçuklu için iddialı bir başka diziden vazgeçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Gündeme bomba gibi düşen Barış Arduç ve Uyanış Büyük Selçuklu ile ilgili gelişmeler sonrasında yeni bilgiler de gelmekte. 1. sezonuyla halen ekranlarda olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, TRT1’in iddialı projeleri arasında yer alıyor. Dizi, Selçuklu Devleti’ndeki taht kavgalarını anlatırken, başrolde yer alan Buğra Gülsoy, Ekin Koç’un da başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken bir yapım oldu.

Gülsoy’un Melikşah Sultan’a ve Ekin Koç’un da Ahmet Sencer’e hayat verdiği dizinin 33. bölümü 24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak. Bir sonraki hafta ise 34. bölümle sezon arası verecek.

Bu sezon arası ile birlikte dizinin kadrosu da bir tek kişi haricinde yenileniyor. Mehmet Özgür’ün dizide kalmaya devam edeceği ve başroller Buğra Gülsoy ve Ekin Koç da dahil olmak üzere tüm kadronun yenileneceği öğrenildi.

Barış Arduç, Uyanış Büyük Selçuklu için iddialı bir başka diziden vazgeçti! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından dün verdiği bilgiye göre, 4 sezon olarak planlanan dizi, tarihte geriye doğru bir hikaye ile devam edecek. Bu kez Sultan Alparslan dönemi anlatılacak ve 3 bölüm boyunca da devam edecek.

Barış Arduç’un Sultan Alparslan’a hayat vereceği dizi için, Tims&B imzalı ve Netflix’te yayınlanacak bir başka iddialı yapımı reddettiği de belirtilmekte.

Barış Arduç, Uyanış Büyük Selçuklu için iddialı bir başka diziden vazgeçti! 9

Barış Arduç’un, çekimleri Adana’da yapılacak olan Şahmeran isimli dizide Serenay Sarıkaya ile kamera karşısına geçmeye hazırlanırken, Uyanış Büyük Selçuklu’dan gelen teklifi kabul ettiği konuşuluyor.