Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet’te büyük hayal kırıklığı! Ela ve İlker evleniyor!

Masumiyet’te büyük hayal kırıklığı! Ela ve İlker evleniyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Masumiyet dizisi, 24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Dizinin son bölümünün tanıtımı yayınlandı. Ancak tanıtımında yer alan Ela ve İlker’in nikah sahnesi bazı izleyicileri şok etti.

Masumiyet dizisi çok güzel bir misyonla yayın hayatına başlamıştı. Kadınlara yönelik şiddeti ekranlara taşıyan dizi Türkiye’nin kanayan bir yarasına parmak basmıştı.

Bu misyonuyla izleyicilerin beğenisini kazanan dizi, final bölümündeki evlilik sahnesiyle seyircileri büyük hayalkırıklığına uğrattı. Zira dizide İlayda Alişan’ın canlandırdığı Ela, kendisine şiddet uygulayan, neredeyse öldürecek olan İlker’le evleniyordu.

Bu durum izleyicilerin çok büyük tepkisine yol açtı. Bir izleyici hayal kırıklığını “Kendisine şiddet gösteren bir adamla evlenmesi. Aynen kaliteli yapım, aynen masumiyet bir şiirdi ve Fox okuyamadı . 13 bölüm bu konulu bi diziye çok bile” diye yazdı.

Masumiyet'te büyük hayal kırıklığı! Ela ve İlker evleniyor! 10

Bir başka izleyici de “Bana göre dizinin sonunda adamın hapishaneye girmesi kızın da özgürce rahat rahat herşeyi yapabilmesi gerekirdi. Kadına şiddeti çok kötü örneklemişler” diye yazdı.

Masumiyet'te büyük hayal kırıklığı! Ela ve İlker evleniyor! 11

Bu durumun kadınları aşağıladığına dikkat çeken bir başka seyirci de “Bu kadar kadınları aşağılayan gurur kırıcı bir dizinin 13 bölüm sürmesi bile rezalet. Ayrıca Hülya Avşar ın oynaması da büyük bir eksi yazmış hanelerine” diye tepkisini gösterdi.

Masumiyet'te büyük hayal kırıklığı! Ela ve İlker evleniyor! 12

Ela ve İlker’in evlenmesiyle ilgili seyirci tepkilerini aşağıda görebilirsiniz:

Masumiyet'te büyük hayal kırıklığı! Ela ve İlker evleniyor! 13