Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ın Kulüp dizisine 3 sürpriz isim konuk oldu!

Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ın Kulüp dizisine 3 sürpriz isim konuk oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü ismi buluşturan Netflix’in yeni yerli dizisi Kulüp için heyecanlı bir bekleyiş var. Barış Arduç ile Gökçe Bahadır’ın başrolünde yer aldığı iddialı yapımın yönetmenliğini ise başarılı işlere imza atan Zeynep Günay Tan üstleniyor. Hazırlıkları uzun süre devam eden dizinin çekimleri, geçtiğimiz ay başlamıştı.

Barış Arduç’un son olarak Çukur dizisindeki rolünün ardından yeni dizinin çekimlerine başlamasıyla birlikte heyecan daha da arttı! Gökçe Bahadır ise Ufak Tefek Cinayetler’den sonra 2 yıldır dizilerde yer almıyordu.

Arduç’un, Fıstık İsmet isimli taksici karakterine hayat vereceği dizinin kadrosunda ayrıca Metin Akdülger, Fırat Tanış ve Salih Bademci gibi güçlü oyunculuklarıyla beğeni toplayan isimler de var.

Barış Arduç ve Gökçe Bahadır'ın Kulüp dizisine 3 sürpriz isim konuk oldu! 8
(Salih Bademci ve Fırat Tanış- İstanbullu Gelin dizisinde de birlikte oynamışlardı)

Kulüp dizisinin toplamda 10 bölüm çekileceği gündeme gelmişti. Ancak henüz bu konuda bir netlik yok. İddialı bir proje olduğu dillendirilen dizinin kadrosuna, üç ismin daha katıldığı öğrenildi.

Diziye konuk oyuncu olarak gelen isimleri Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği diziye Ruhi Sarı, Suzan Kardeş ve Hazım Körmükçü de katıldı.

Barış Arduç ve Gökçe Bahadır'ın Kulüp dizisine 3 sürpriz isim konuk oldu! 9

Bu üç oyuncunun konuk oyuncu olarak kadroya dahil oldukları da verilen bilgiler arasında. Yine güçlü oyunculuklarıyla konuşulan bu isimlerin de yer almasıyla birlikte, diziye merak da katlandı!