Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’den iki dizi için final kararı alındı!

TRT1’den iki dizi için final kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında yaprak dökümü sezonun sonlarına doğru yaklaşılmasıyla başladı… Bu sezonun flaş dizilerine imzasını atan kamu yayıncısı, dizi izleyicilerini kanala çekecek projelerle birçok sürpriz yaptı. Uyanış Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı dizileri hem tuttu hem de çok iyi reytingler alarak sezonun en başarılı yapımları oldu.

Bunun yanı sıra Benim Adım Melek, Tövbeler Olsun ve Payitaht Abdülhamid dizileri de TRT1’de izleyicilerle buluşmaya devam etti. TRT1’de Pazar günü ise Teşkilat isimli istihbarat konulu dizi başlayacak. Bu yapım ile birlikte kamu yayıncısının 4. çok iddialı dizisi de yayında olacak.

Ancak TRT1’in yeni sezon için büyük planları var. Barbaros dizisinin hazırlıkları sürüyor ama henüz çekimler başlamadı. Hay Sultan dizisi için de çekimlerin başladığı biliniyor. Başka projeler de geliyor. Hal böyle olunca performansı düşen ya da ömrünü tamamlayan diziler bir bir veda edecek.

TRT1'den iki dizi için final kararı alındı! 8

İlk veda edecek yapım Tövbeler Olsun olarak. Gün değiştiren ve bu haftadan itibaren perşembe akşamı yayınlanacak olan dizinin geriye 5 bölümü kaldı. 28. bölümü yarın yayınlanacak olan komedi dizisinin 32. bölümde final yapması yönünde karar alındı.

TRT1 ekranlarında final yapması yönünde karar alınan bir başka dizi ise 5. sezonu süren Payitaht Abdülhamid oldu. Bülent İnal’ın başrollerinde yer aldığı dizinin son aylarda düşen reytingleri dikkatleri çekiyordu. Dizinin Mayıs ayı itibari ile ekrana veda etmesi bekleniyor.

TRT1'den iki dizi için final kararı alındı! 9

TRT1’den 2 final yapacak dizi haberi peş peşe geldi. Yakında ise yeni dizilerle ilgili yeni bilgiler mutlaka gelecektir.