Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç’un Alp Arslan setinden fotoğrafları yakıyor!

Barış Arduç’un Alp Arslan setinden fotoğrafları yakıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fahriye Evcen ve Barış Arduç’u bir araya getiren Alp Arslan dizisi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Evcen ve Arduç, dizinin aksiyon sahneleri için eğitimlerine devam ederken gelen fotoğraflar ortalığı yakıyor. Barış Arduç’un son fotoğrafları özellikle genç kızların yüreğini hoplatacak.

TRT 1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğindeki Alp Arslan dizisi, büyük hayran kitlesine sahip iki ünlü oyuncuyu bir araya getiriyor. Dev bütçeli dizi için çalışmalar devam ediyor.

Bol bol aksiyon sahnesi olacak yeni dizi için Barış Arduç uzun zaman önce çalışmalara başlamıştı. Fahriye Evcen de rolü kabul ettikten sonra hızla at binme ve kılıç kullanma dersleri almıştı. İki oyuncunun eğitimleri hala devam ediyor.

Barış Arduç’un kılıç kullanırken ve at binerken son fotoğrafları dizinin yapımcısı Emre Konuk tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Konuk paylaşımında “Çağrı Bey’in gözünün nuru, Selçuklu’nun umudu Alp Arslan… Oyuncumuz Barış Arduç kılıcının kudretini atının maharetini sergiliyor. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan! Yaklaştık, geliyoruz.” diye yazdı. İşte Barış Arduç’un Alp Arslan setinden son fotoğrafları:

Barış Arduç'un Alp Arslan setinden fotoğrafları yakıyor! 11 Barış Arduç'un Alp Arslan setinden fotoğrafları yakıyor! 12 Barış Arduç'un Alp Arslan setinden fotoğrafları yakıyor! 13

 

Barış Arduç'un Alp Arslan setinden fotoğrafları yakıyor! 14 Barış Arduç'un Alp Arslan setinden fotoğrafları yakıyor! 15Barış Arduç’un fotoğrafları ise oyuncunun kılıç kullanmada ve at binmede ne kadar profesyonel hale geldiğini açıkça gösteriyor. Belli ki yakışıklı oyuncu çalışmalarının meyvesini bir bir alıyor.

Alp Arslan’ın hayatının anlatıldığı yeni dizide Barış Arduç Alp Arslan’ı canlandırırken Fahriye Evcen de Akça Hatun karakterine hayat verecek. Dizide ayrıca Erdinç Gülener, Alp Arslan’ın babasını canlandıracak.

Akli Film tarafından hayata geçirilen ve çekimlerine geçen hafta başlanan Alp Arslan dizisi eylül ayından itibaren pazartesi akşamları TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak.