Ana sayfa Dizi Haberleri Barun Sobti’nin yeni dizisi olay yaratmaya aday!

Barun Sobti’nin yeni dizisi olay yaratmaya aday!

tarafından ker_def

Barun Sobti’nin Yeni Dizisi Kanal 7’de Yayınlanacak mı?
Bir Garip Aşk Dizisinin Arnav’ı Barun Sobti’nin yeni dizisi Satya Ki Kiran Kanal 7’de oynayacak mı?

Dünyaca ünlü yakışıklı yıldız Barun Sobti, yeni dizisi Satya Ki Kıran ile gündeme geldi. Dizinin Türkiye’de Kanal 7’de yayınlanmasını isteyen hayranlar, bunun için büyük bir mücadele veriyorlar. Seslerini bize duyuran hayranlar için, bu isteği gündeme getiriyoruz.

Yeni dizisinde bir polisi canlandıracak olan Barun Sobti, hayranlarını heyecanlandırdı. Dünyada milyonlarca hayranı olan Barun Sobti, yeni projesi ile de gündeme oturdu.

Bir Garip Aşk dizisinin Arnav’ı Barun Sobti’nin yeni dizisi Satya Ki Kıran, çoğu kişiye göre 2016 yılına damga vuracak dizilerden olacak.

26 bölümden oluşacak olan dizi, haftalık olarak yayınlanacak. Dizi de Barun’un adı Satya, başroldeki kadın oyuncu ise Shivani Tomar olacak. Dizideki adı Kiran olacak olan başroldeki Shivani, Barun ile dizide bakalım neler yaşayacak…

Barun 27 yaşında bi polisi canlandıracak ve babasının esrarengiz ölümünü araştıracak. Barun katilin annesi olduğundan şüphelenecek. Barun Sobti’nin hayranları, dizinin Kanal 7’de yayınlanması için büyük mücadele veriyorlar.

Dizi adı: Satya Ki Kiran
Türü: Polisiye, aksiyon, gizem
Yayın tarihi: Nisan 2016
Yayınlanacağı günler: Pazartesi, salı
Yayınlanacağı televizyon: Zee TV
Bölüm sayısı: 26 bölüm planlanıyor.