Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisi en kritik sınava çıkıyor!

Baht Oyunu dizisi en kritik sınava çıkıyor!

tarafından ker_def

Baht Oyunu dizisi için büyük bir sınav geliyor… Geçtiğimiz hafta 4. bölümü yayınlanan dizi çok iyi reytingler almıştı. Tüm kategorilerde ikinci sırada yer alan dizi, rekabet halinde olduğu Ada Masalı’na da fark atmıştı. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın başrolünde yer aldığı dizi için büyük bir sınav yaklaşıyor.

Baht oyunu dizisinin 13 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak olan 5. yeni bölümünde yine aynı reytingler elde edilebilecek mi? Yükseliş mi yoksa düşüş mü olacak? İşte bu soruların yanıtları merakla bekleniyor. Baht Oyunu şayet yükselişini sürdürür ise yaz ekranında Aşk Mantık İntikam ile en iyi reytingleri alma konusunda rekabet haline girmiş olacak. Tabii ki dizinin reytinglerinin düşme ihtimali de var.

Baht Oyunu dizisi için büyük bir sınav niteliği taşıyan 5. yeni bölümde neler yaşanacağı de merakla bekleniyor. Yeni bölümden özet bilgiler ortaya çıktı. Bora yeni içerikler için konu ararken Ada beyaz evlilik fikrini ortaya atar. Bora, Ada’nın fikrini çok beğenir ve hem Tuğçe’den hem Ada’dan bir yazı dizisi hazırlamalarını ister. Tuğçe, Ada’yı metni yazmaması konusunda uyarır ancak Ada ona meydan okur. Bu sırada Tuğçe, yazı dizisi hakkında araştırma yapmak için göçmen bürosuna gider. Orada Ada ve Rüzgar’ı yakından tanıyan bir isimle tanışır. Ada ve Rüzgar, sırlarının ortaya çıkması tehlikesi karşısında mecburen işbirliği yapmak zorunda kalırlar.

Ada, yazarlık maharetini sergileyeceği bu fırsatı iyi değerlendirmek için durmadan çalışır. Tuğçe ise Ada’nın yazmaktan vazgeçmeyeceğini anlayınca planlarını devreye sokar. Böylelikle Ada ve Tuğçe arasındaki rekabet yerini düşmanlığa bırakır. Metinleri Bora’ya teslim edecekleri gün Ada, Tuğçe’nin karanlık tarafıyla yüzleşir.