Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisinde İpek için yaptırdı ama İrem Helvacıoğlu’nun da çok hoşuna gitti!

Baş Belası dizisinde İpek için yaptırdı ama İrem Helvacıoğlu’nun da çok hoşuna gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle pazar akşamları buluşmakta olan Baş Belası isimli dizide İrem Helvacıoğlu başrolde bulunuyor. Seçkin Özdemir ile iyi bir ikili oluşturan Helvacıoğlu, yeni rolü için imaj yenilemesi ile dikkatleri çekmişti.

Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021 ödül törenine katılan ve kameralara konuşan oyuncu güzelliği ile yine herkesi mest etti. Oyuncu, pandemi sürecinden sonra ilk kez bir ödül törenine katıldığını belirtti ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Saç şeklinden kıyafetine kadar adeta güzelliğini sergileyen İrem Helvacıoğlu, “yılın en iyi kadın oyuncusu” ödülünün de sahibi oldu. Aldığı bu ödülden büyük memnuniyet duyan oyuncu, şöyle konuştu:

“Tabii böyle şeyler çok mutlu ediyor, insanı keyiflendiriyor. Yaptığın rolün birileri tarafından beğeniliyor olması hoşuma gidiyor. O yüzden biraz heyecanlıyım.”

Baş Belası dizisinde İpek için yaptırdı ama İrem Helvacıoğlu'nun da çok hoşuna gitti! 8

Pandemi süreci nedeniyle uzun süre etkinliklere katılmadığı için ortamın kendisine biraz tuhaf geldiğini de anlatan Helvacıoğlu, şöyle konuştu: “Nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Pandemi sürecinin başından beri çalışıyoruz. Aslında bizim için çok bir değişiklik olmadı. Pandemi sürecinde çalışıyor olduğumuz için. Maskesiz çalışıyoruz biz, biraz daha açık kaldık virüse. Ama şükür ki hiçbir setimde ben korona muhabbetine denk gelmedim. Ama gerçekten zor bir süreç atlatıyoruz, dünyaca çok zor bir süreç atlatıyoruz. Şu anda sanki yavaş yavaş normalleşiyormuşuz gibi hissettiriyor. Bu da güzel geliyor.”

Baş Belası dizisinde İpek için yaptırdı ama İrem Helvacıoğlu'nun da çok hoşuna gitti! 9

Baş Belası dizisindeki İpek karakteri için saçlarını kısaltan ve yeni imajı ile de büyük beğeni toplayan oyuncu, setteki herkesin “Bence sen hep böyledin” diye tepki verdiklerini ifade etti.

Bu halini kendisinin de çok sevdiğini anlatan oyuncu, “Güzel oldu, İpek için kestirdim ama kendim de çok sevdim” diye konuştu.