Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisinden sonra atv’de sıkıntıya giren bir dizi daha var!

Baş Belası dizisinden sonra atv’de sıkıntıya giren bir dizi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmaya devam eden İkimizin Sırrı dizisinin reytingleri kimseyi tatmin etmiyor… Aras Aydın ve Leyla Feray’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü bir öncekinden hem daha heyecanlı hem de daha iyi geliyor.

Ancak dizinin reytinglerine bakıldığı zaman kalitesine oranla düşük rakamlar görüyoruz. Sosyal medyada dizi hayranları da bu duruma çok üzüldüklerini belirten yorumlar yapıyor. 7. bölümü yayınlanan İkimizin Sırrı, güçlü bir dram dizisi…

atv izleyicilerinin sevmesi beklenen ama yüksek ilgi göremeyen dizinin ortalamanın çok altına düşen reytingleri sıkıntıları artırıyor. Yedinci bölümü ile dizi tüm kişilerde altıncı sırada yer alırken, AB’de dokuzuncu oldu ve ABC1 grubunda onuncu sırayı elde etti.

Birçok dizi hayranı atv’nin final kararı almasından endişe ediyor… Henüz böyle bir durum yok ama reytingler düşük gelmeye devam ederse işler tersine dönebilir.

Bir dizi hayranı İkimizin Sırrı için şu yorumu yaptı: “Maalesef ki bazı dizilerin reytingleri kalitesiyle ters orantılı…”

Baş Belası dizisinden sonra atv'de sıkıntıya giren bir dizi daha var! 7

Dizinin sıkı takipçileri bu sonuçları hak etmeyen bir yapım olduğu konusunda birleşti. Benzer bir durumu Baş Belası isimli atv dizisi de yaşadı. Yaz döneminde izleyici ile buluşan dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu çok iyiydi.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir’in de iyi uyum sağladığı Baş Belası, düşük reytingler nedeniyle atv tarafından yayından kaldırıldı.

İkimizin Sırrı hayranları da benzer bir durumun dizileri için yaşanmasından endişe etmeye başladı.