Ana sayfa Sosyal Medya ‘Baş Belası’ dizisinin İpek’i ‘İrem Helvacıoğlu’ndan örnek davranış!…

‘Baş Belası’ dizisinin İpek’i ‘İrem Helvacıoğlu’ndan örnek davranış!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV ekranlarında yayınlanan ‘Baş Belası’ adlı dizde’ İpek’ karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu son dönemin dikkat çeken isimlerinden.

Oyuncu, sadece dizideki başarılı performansı ile değil zaman zaman  katıldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de gündeme geliyor. İrem Helvacıoğlu bu kez,  Türkiye’nin son dönemde yaşadığı yangın felaketinde zarar gören hayvanlar için kolları sıvadı.

'Baş Belası’ dizisinin İpek’i ‘İrem Helvacıoğlu’ndan örnek davranış!... 8

İrem Helvacıoğlu, yangınlar sırasında yaralanan, sincap, dağ keçisi, tavşan ve kaplumbağa gibi bir çok hayvanın yaralarını sarmak için çabaladı. Oyuncu, Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği tarafından bir çiftlikte gözetim altına alınan hayvanlarla tek tek ilgilendi.

'Baş Belası’ dizisinin İpek’i ‘İrem Helvacıoğlu’ndan örnek davranış!... 9

İrem Helvacıoğlu’na bu örnek davranışında oyuncu arkadaşı Melisa Aslı Pamuk’da eşlik etti. İki güzel oyuncu, tüm gün hayvan dostlarını iyileştirebilmek için çabaladı. Melisa Aslı Pamuk ile çektirdiği fotoğrafını, “Görev tamamlandı” yazarak instagram hesabından paylaşan İrem Helvacıoğlu, yangınlar sırasında duyduğu derin üzüntüyü şu sözlerle dile getirmişti; “Çok fazla insan yardım etti. Orada çocuğundan, sanatçısına, büyüğüne… Bu işi bilenden bilmeyene, amatöründen profesyoneline herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ormanların hiçbirisi bize ait değil. Bu dünyaya ait. Herkesin bir sorumluluğu var. Bu bizim topraklarımızda oldu diye bir şey yok. Bu dünyaya ait bir şey.”