Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası şahane, İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir döktürüyor!

Baş Belası şahane, İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir döktürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında pazar akşamları yayınlanmakta olan Baş Belası isimli yeni diziye izleyiciler büyük ilgi gösteriyor. Yaz ekranının polisiye komedi türündeki yapımında iki başrol oyuncusunun uyumu ilginin artmasını sağlıyor.

İrem Helvacıoğlu’nun İpek karakterini canlandırdığı dizide, Seçkin Özdemir ise Şahin karakteri ile yer alıyor. İpek ve Şahin’in maceraları da milyonları ekran başına getiriyor. Yaz ekranının en farklı ve en özel yapımlarından birisi olan Baş Belası ikinci bölümü ile dün atv ekranındaydı.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda dizi hayranlarının ne kadar memnun olduğu ve Baş Belası’nın büyük heyecanla takip ettikleri görülüyor. Bir dizi hayranı duygularını şöyle ifade etti: “İrem ve Seçkin döktürüyor. Diğer oyuncuların hakkını da yememek lazım. Eğlenceli ve heyecanlı bir bölümdü. Hiç sıkılmadan izledim.”

Birçok dizi hayranı da benzer görüşlere sahip. Başrolde buluşan İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir’in iyi uyum sağlamalarının yanı sıra hikayede İpek ve Şahin karakterlerinin atışmaları da ilginin yüksek olmasını sağlıyor.

“İpek ve Şahin atışmaları çok iyi. Gerçekten değişik ve eğlenceli bir dizi” diyen dizi hayranları, iki karakterin tartışmalarını büyük keyifle izliyor.

Baş Belası daha ikinci bölümü yayınlanmasına rağmen izleyicilerin desteğini ve ilgisini kazanmayı başardı. Dizi hayranları senaristlerden İpek ve Şahin atışmalarına odaklanmalarını isterken, bu tür sahnelerin ilginin de yükselmesini sağladığını ifade eden yorumlar yapıyor.

4 Temmuz Pazar günü yayınlanacak olan 3. bölüm şimdiden çok merak ediliyor ve ilk fragman da yayınlandı.