Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Başak Burcu, iş ve aşkta yaşadığı sorunları Mart ayında çözebilecek mi?” İşte Filiz Özkol’un yanıtı;

“Başak Burcu, iş ve aşkta yaşadığı sorunları Mart ayında çözebilecek mi?” İşte Filiz Özkol’un yanıtı;

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol Mart ayı yorumunda Başak burcu için şunları söyledi.

Sevgili Başaklar, Merkür 7. evinizde retro yapacak, ay boyunca her şeyi en ince ayrıntısına kadar irdeleyeceksiniz. İş hayatınızda uzun süredir beklediğiniz ortaklıklar veya aşk ile ilgili sorunlar masaya yatacak, problemler çözülecek. Bu bu ay ayrıca sürüncemede kalan karmaşık ilişkilerinizi düzeltmenizin tam zamanı.

21 Mart’ta sizin bırcunuzda doğacak Dolunay sizde duygusal anlamda yenilenme hissi oluşturacak, mesleğiniz neyse kafanıza uygun bir kişi ile ortaklık yapabilirsiniz. Ancak bu dönem sinirli de olabilirsiniz 25’ine kadar hızlı kararlar almayın ve kimse ile tartışmayın. Ayın 22’sinden sonra işinizle alakalı çok güzel bir açılım gerçekleşebilir ancak Nisan ayına kadar sabırlı olmanızı tavsiye ederim.