Ana sayfa Dizi Haberleri Başak Gümülcinelioğlu’ndan çok iddialı sözler! Sipahi dizisinde, televizyonda hiç görülmemiş bir karakteri oynayacak!

Başak Gümülcinelioğlu’ndan çok iddialı sözler! Sipahi dizisinde, televizyonda hiç görülmemiş bir karakteri oynayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Sipahi için geri sayım başladı. Bir hafta sonra 12 Aralık’ta ilk bölümü yayınlanacak olan dizi, TRT1’in Teşkilat dizisi gibi istihbarat örgütü olaylarına yer veriyor hikayesinde.

MİT içindeki ajanların başlarına gelenler, yaşanan aksiyon dozu yüksek olaylar, özel hikayelerle birlikte Sipahi dizisi, ekranın yeni heyecan yüklü dizilerinden birisi olmaya aday! Dizinin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken başarılı isimlerden oluşuyor! Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide ayrıca

Yargı dizisindeki Neva karakteri ile izleyiciden büyük beğeni alan Başak Gümülcinelioğlu da var. Oyuncu, yeni rolü için özel bir eğitimden geçtiğini anlatırken, son derece iddialı bir açıklama da yapıyor!

CNP Film imzalı dizi için çalışmalar uzun zamandır devam ediyordu. Bir hafta önce çekimlerine başlanılan dizinin bu hafta da afiş çekimleri gerçekleştirildi. Dizinin tanıtımında kullanılacak olan bu çekimler sırasında oyuncular fotoğraf stüdyosunda hazır bulundular.

Başak Gümülcinelioğlu'ndan çok iddialı sözler! Sipahi dizisinde, televizyonda hiç görülmemiş bir karakteri oynayacak! 7

Sipahi dizisiyle ilgili iddialı konuşan isimlerden birisi de Başak Gümülcinelioğlu oldu. Oyuncu, kendi rolü için ise dikkat çekici bir cümle kurdu! Gümülcinelioğlu, dizi için heyecanlı olduğunu, ancak kendi rolü için daha da heyecanlı olduğunu anlattı ve şöyle konuştu: “Hem televizyonda görülmüş en güçlü kadın karakterlerden birini oynayacağım hem bunun için çok uzun süredir eğitiliyorum. Çok fazla dil konuşan, çok iyi aksiyon sahneleri olan, çok iyi dövüşen, iyi silah-bıçak kullanan bir karakter bu.”

Bir istihbarat ajanını oynamanın özel bir durum olduğunu vurgulayan Başak Gümülcinelioğlu, “TİM olmak ve MİT ajanını oynamak, başka bir mesele ve başka bir saygıya değer bir durumu var. Aynı zamanda da çok çekince dolu bir şey. O yüzden de çok çalışıyoruz ve çok da imtina ediyoruz” diye konuşarak çok çalıştıklarını da vurguluyor.

Dizinin kamera arkası ve afiş çekimlerinden karelerin ve oyuncuların röportajlarının yer aldığı Show TV’ye özel videoyu aşağıda bulabilirsiniz…

Dizinin konu: Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir. Türk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği Sipahi’nin kadrosunda; Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi başarılı isimler yer alıyor.

“Sipahi” 12 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!