Ana sayfa Dizi Haberleri Başak Parlak ve Doğaç Yıldız’dan sonra Kanunsuz Topraklar’da üçüncü korona vakası!

Başak Parlak ve Doğaç Yıldız’dan sonra Kanunsuz Topraklar’da üçüncü korona vakası!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümü öncesinde üst üste talihsizlikler yaşandı.

Şimdiye kadar 12 bölümü yayınlanan dizi sadık bir izleyici kitlesine ulaştı ama reytinglerini ciddi şekilde artıramadı. Gold Film tarafından hazırlanan dizinin setinde ise koronavirüs vakaları 3’e çıktı. İlk olarak Doğaç Yıldız ve hikayeye yeni katılan Başak Parlak’ın koronavirüse yakalandığı belirlenmişti. Sonrasında sette tüm ekibe yeniden testler yapıldı.

Fındık Hatçe karakterini canlandıran Hazar Motan’ın da koronavirüse yakalandığı belirlendi. 2014 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz Hazar Motan, Kırgın Çiçekler isimli dizideki Cemre karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Oyuncu, Kanunsuz Topraklar’da başarılı performansı ile de dikkatleri çekiyor.

Koronavirüs vakaları nedeniyle dizinin setinde çekimlere ara verildi. Yaşanan bu gelişmeler üzerine de dizinin 13. bölümünün 29 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanamayacağı duyuruldu.

Oysa ki, Fox TV’nin paylaştığı haftalık yayın akışında Çarşamba akşamı için dizinin yeni bölümünün yayınlanacağı bilgisi verilmişti.

Gold Film tarafından yapılan duyuruda ise sağlık sorunları nedeniyle dizinin bu hafta ekranda olmayacağı paylaşıldı.