Ana sayfa TV Programları Başak ve Ezgi’den şaşırtan işbirliği! Gelinim Mutfakta 152. Bölüm

Başak ve Ezgi’den şaşırtan işbirliği! Gelinim Mutfakta 152. Bölüm

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 152. Bölümde Başak ve Ezgi, Emel’e kendisini çok sinirlendiren bir şaka yaptılar! Videodan izleyebilirsiniz…

Ezgi, elinde tek bir gül olan çiçek kutusunu Emel’e verdi. Bir kuryenin getirdiğini ve büyük bir ihtimalle Emel’e eşinin yolladığı bir çiçek olduğunu söyledi. Eşinin, ilk gün Özüm’ün eşinden gelen hediyeler yüzünden üzülmüş olabileceğini de ekleyerek bu çiçeği ona verdi. Emel de, çiçeği alıp eşinden böyle bir şey gelmeyeceğini, gelse bile buket ve üzerinde romantik bir cümle yazacağını söyledi. Bu sırada olaya stüdyo arkasında şahit olan Özüm gerçeği açıkladı. Bu çiçek olayının Başak ve Ezgi’nin hazırladığı bir şakadan ibaret olduğunu söyledi. Emel bunu duyduktan sonra yapılan şakaya çok üzüldüğünü ve ikisine de kızgın olduğunu söyledi. Bu öfkeli tartışma sonrasında ilginç bir boyuta ulaştı!

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yaptığı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor.

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.