Ana sayfa Sosyal Medya Başarılarını katladı, Esra Bilgiç kariyer zıplaması yaşıyor!

Başarılarını katladı, Esra Bilgiç kariyer zıplaması yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç son yılların en dikkat çeken yükselişlerinden birisine imzasını atıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde ilk kez ekranda görünmeye başlayan 14 Ekim 1992 Ankara doğumlu oyuncu, kariyerinin zirvesine çıktı.

Halime Hatun karakteri ile başladığı ekran yolculuğunda Diriliş Ertuğrul sayesinde geniş kitlelerce tanınan oyuncu, dizinin yurt dışına satılması ile birlikte ününü ülke sınırları dışına da taşırmayı başardı. Futbolcu Gökhan Töre ile uzun süre aşk yaşayan ve bir süre de evli kalan Esra Bilgiç, üst üste yer aldığı dizi projeleri ile yeteneğini kanıtladı.

Güzelliği ile de hayranlarını mest eden oyuncu, karakter özellikleriyle de sempati kazandı… Mütevazi ve saygılı bir kişiliği bulunan, sosyal medyada abartıdan uzak duran oyuncu, kısa sürede milyonlarca hayrana kavuştu.

2014 yılından 2021 yılına geçen sürede milyonlarca kişi tarafından tanınan, birbiri ardına projelerde yer alan ünlü oyuncuya, üst üste teklifler de geliyor. En son Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, daha dizisi biter bitmez yeni bir anlaşma bile yaptı.

Ramo bitti, Esra Bilgiç Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar isimli yeni dizisi ile hemen anlaşma sağladı. Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisi yeni dizide izleyici karşısına çıkacak.

Hukuk eğitimine devam eden oyuncu, pandemi döneminde online eğitimlere katıldığını da açıklamıştı. Hem oyunculuk yapan hem de hukuk okuyan ve bu konuda da kararlı olduğunu söyleyen Esra Bilgiç, kendisini geliştirmek adına her şeyi yapıyor.

Esra Bilgiç, kısa bir sürede hem ismini Türkiye’de duyurdu hem de ününü yurt dışına taşıyarak büyük bir başarı kazandı. Kariyer zıplaması yaşayan oyuncu, birçok kişinin hayalini de gerçekleştirmiş oldu.