Ana sayfa Dizi Haberleri Pandemi dönemi sıkıntı yaşayan Altan Erkekli yeni dizi anlaşması yaptı!

Pandemi dönemi sıkıntı yaşayan Altan Erkekli yeni dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Altan Erkekli, pandemi döneminden olumsuz etkilenen isimlerden birisiydi. Bu durumu da geçen yıl bir röportajında anlatan Erkekli, ekonomik açıdan zorlandığını söylemişti. Oyuncu hem ev kredisinin bulunduğunu hem de çocuk okutma derdinde olduğunu belirterek, pandeminin kendisi gibi birçok oyuncuya sıkıntılar çıkardığını söylemişti.

Altan Erkekli’nin tartışma da yaratan bu sözünden sonra üst üste yeni projelerde yer almaya başladığı da görüldü… Bugüne kadar birçok dizi ve sinema filminde izlediğimiz oyuncu en son Blu TV imzalı Yeşilçam isimli dizide Mümtaz karakterine hayat verdi.

2021 yılı içinde Payitaht Abdülhamid dizisinde Ernest Cassel rolü ile bir süre konuk oyuncu olan Erkekli, yeni dönemdeki dizisini de buldu… Ünlü oyuncu, Kanal D’nin hazırlıkları süren Baht Zamanı isimli dizisi ile anlaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ARC Yapım imzalı olan Baht Zamanı için oyuncu seçmeleri devam ediyor. Son el sıkışılan ismin de usta oyuncu Altan Erkekli olduğu ortaya çıktı.