Ana sayfa Dizi Haberleri Başroller ölmez diye bilinir ama Hercai’de tam tersi mi olacak?

Başroller ölmez diye bilinir ama Hercai’de tam tersi mi olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son haftalarda ayrılıklarla sarsılan Hercai dizisinde yaşananlar izleyicilerin büyük dikkatini çekmeye başladı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü ikilisinin başrolünde yer aldığı atv dizisinde 65. bölüm de geride kaldı.3. sezonuna devam eden dizinin 4. sezonu olacak mı, soruları devam ediyor. Ancak şimdi de Reyyan konusu öne çıkartılıyor.

Umut bebek doğdu. Her ne kadar yeni doğan bebek gibi bir görüntü verilemese de yine de bu tür durumları izleyici hoş görüyor. Ancak dizide Ebru Şahin’in canlandırdığı Reyyan karakterinin durumu ise ortada bırakıldı.

Hercai dizisinin 65. bölümü ile birlikte hem bir umut ışığı geldi hem de büyük belirsizlik. Reyyan ve Miran’ın aşklarının meyvesi kendisini gösterdi. Ancak Reyyan’ın sağlığı ise bozuldu. Hatta kalbi durdu. Doktorlar onu geri getirmek için çaba harcıyor.

Hercai dizisinin 66. bölümünden ilk fragman da yayınlandı ve Reyyan’ın durumu kritik. Yani izleyiciler “Başroller ölmez, ölür ise dizi biter” diye biliyor. Hercai’de de bu geçerli ama ya farklı bir kurgu olursa? İşte bu soru da sorulmaya başlandı.

Yani Hercai hayranları Reyyan’ın durumu nedeniyle bayağı heyecan yaptı. Senaristlerin son haftalarda heyecanı yüksek tutan çabaları da takdir edilmeli…

Dizide ayrılıklara yenileri de ekleniyor. Ahmet Kayakesen, Ahmet Tansu Taşanlar, Oya Unustası derken şimdi de Hazar karakterine hayat veren Serhat Tutumluer diziye veda etti.

Akıllardaki soru ise Reyyan’a ne olacağı? İşte hercai dizisinin 4 Nisan Pazar günü ekrana gelecek olan 66. bölüm fragmanı: