Ana sayfa Sosyal Medya Bay Kirpik Burak Deniz’den partneri Ali Boz ile hayranlarını coşturan poz!

Bay Kirpik Burak Deniz’den partneri Ali Boz ile hayranlarını coşturan poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisi yayına girdiğinden beri Alina Boz ve Burak Deniz partnerliği, fanların dilinden düşmüyor! Sosyal medyada iki oyuncuyu birbirine çok yakıştıran hayranların yorumları gündemden düşmüyor!

Daha şimdiden ikiliyi ‘Yılın En İyi Dizi Çifti’ ilan eden Maraşlı izleyicileri, Burak Deniz ve Alina Boz’un ekran uyumuna bayılıyor. Dizinin reytingleri, Kağıt Ev dizisinin başlamasıyla bir miktar düşme eğiliminde ama Çukur dizisinin bitişiyle durum değişebilir!

Yine de ekrandaki reytinglerden bağımsız olarak sosyal medyada başka bir süreç yaşanıyor. En popüler dizi çifti olarak görülen ikili, aynı zamanda teker teker kendi kategorilerinde en çok konuşulan isimler arasında da ilk sıralara yerleşmeyi başardılar.

İki oyuncunun ekran uyumunun yanı sıra, her ikisinin de başarılı performansları onları zirveye taşıyor. Alina Boz, son yılların yükselen yıldızı, başarılı oyuncusu iken, Burak Deniz de rol aldığı her projeye oyunculuğu ile damga vuruyor.

İkiliyi bir araya getirmeyi akıl edenlerin ne kadar doğru bir karar verdikleri de Maraşlı dizisine olan ilgiyle ortada. Bu arada dizinin ve oyuncuların hayranları, setten birlikte gelecek pozları heyecanla bekliyorlar.

Güzel bir sürpriz yaptı izleyenlere ünlü oyuncular. Aşağıdaki pozlarını her ikisi de kendi instagram hesaplarından paylaştılar. Fotoğraf bir anda fan sayfalarında konuşulmaya başlandı…

Bay Kirpik Burak Deniz'den partneri Ali Boz ile hayranlarını coşturan poz! 8

Bu arada kirpiklerinin uzunluğu özellikle Maraşlı dizisiyle birlikte daha çok dikkat çeken Burak Deniz’e hayranları ‘bay kirpik’ adını taktılar çoktan! Oyuncu, kendisiyle ilgili yapılan bir kolaj fotoğraf çalışmasını da sayfasında yayınladı. Fotoğraftaki diğer uzun kirpikli kişi ise Türkan Şoray. Malum, Türkiye’de kirpik denildiğinde ilk akla gelen isimlerden. Yeşilçam’ın Sultanı’nın kirpiklerinin adını verdiği bir örgü modeli bile var. Erkeklerde de bu unvanı artık Burak Deniz almış görünüyor…

Bay Kirpik Burak Deniz'den partneri Ali Boz ile hayranlarını coşturan poz! 9