Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış’tan sonra Özge Gürel’in yeni projesi nihayet belli oldu!

Bay Yanlış’tan sonra Özge Gürel’in yeni projesi nihayet belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, başrolünde yer aldıkları Kiraz Mevsimi dizisiyle popüler oldu ve dünyanın birçok ülkesinde tanındı. Ardından ise oyuncu en iyi çıkışlarından birisini Bay Yanlış dizisiyle yaptı.  Yaklaşık iki yıl önce başrolünü Can Yaman’la paylaştığı Bay Yanlış dizisiyle Türkiye’de değil ama İtalya’da bir kez daha büyük başarı yakalayan Özge Gürel uzun süredir yeni bir projede yer almıyordu. Gürel’in yeni projesi nihayet belli oldu.

Özge Gürel Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Kiraz Mevsimi gibi başarılı dizilerde rol aldı ancak en büyük çıkışını Can Yaman’la birlikte başrolünü paylaştığı Dolunay’la yakaladı. Dolunay’da ikilinin birlikte başarı yakalamasının üzerine Yaman ve Gürel bu kez Bay Yanlış isimli dizide bir araya geldi.

2020 yılında, Can Yaman Türkiye’de kariyerinin zirvesindeyken büyük bir iddiayla ekrana gelen Bay Yanlış dizisi bir türlü tutmadı. Bay Yanlış, Ekim 2020 tarihinde yayınlanan 14. bölümüyle final yaparak sona erdi.

Bay Yanlış'tan sonra Özge Gürel’in yeni projesi nihayet belli oldu! 7

Türkiye’de tutmayan Bay Yanlış, İtalya ve başka Avrupa ülkelerinde yayınlandı. Sadece 14 bölüm süren dizi özellikle İtalya’da çok başarılı oldu ve hem Can Yaman hem de Özge Gürel’e İtalya’da yeni kapılar açtı.

Özge Gürel, Bay Yanlış’tan bu yana herhangi bir projede yer almıyor. Adı son olarak Yalı Çapkını dizisiyle geçen Özge Gürel nihayet yeni projesini belirledi. Buna göre Özge Gürel, NGM Media’nın çekeceği Hayaller ve Hayatlar dizisiyle anlaştı.

Diziyle ilgili çok fazla ayrıntı yok. Şu ana kadar gelen tek bilgi, dört kadının etkileyici hikayesini anlatacak olan 13 bölümlük dizi beIN Connect’te yayınlanacak.