Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Çayoğlu için diyet mümkün değil ama fit halinin de bir sırrı var!

Serkan Çayoğlu için diyet mümkün değil ama fit halinin de bir sırrı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ayça Ayşin Turan ile birlikte Kader Bağları isimli dizinin başrolünde yer alan Serkan Çayoğlu, son günlerde fit haliyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Oyuncu, bu durumun diziye bağlanmaması gerektiğini kendisinin düzenli olarak spor yapan birisi olduğunu hatırlattı. Ünlü oyuncu, “Bu ara çok soruldu, normalde spor benim rutinim. Bu ara fazla asılmış olabilirim. İyi de oldu, diziye güzel bir hazırlık da oldu” diye konuştu.

Diyet yapmanın kendisi için mümkün olmadığının altını çizen Serkan Çayoğlu, tatlı yemeyi kestiği zaman, spor yaptığı için de kilo vermesinin kolaylaştığını anlattı.

Ünlü oyuncu, fit kalma sırrını şöyle paylaştı: “Diyet benlik bir şey değil, gerçekten yapamıyorum. Biraz tatlıyı kesince zaten kendi kendine o kadar spor yapınca oluyor.”

Evde karısı Özge Gürel ile birlikte yemek yaptıklarını ama mutfakta patronun eşi olduğunu anlatan Serkan Çayoğlu, kendisinin de yemeklere yorum kattığına değindi.

Diziden fırsat bulurlar ise tatil yapabileceklerini ifade eden oyuncu, karısı ile oldukları gibi davrandıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Biz olduğumuz gibiyiz. Samimiyet diyebilirim. Biz her zaman olduğumuz gibi davranmaya çalışıyoruz. Herhalde o da yansıyor.”