Ana sayfa Dizi Haberleri Kader Bağları isimli yeni dizisi için Serkan Çayoğlu çok iddialı konuştu!

Kader Bağları isimli yeni dizisi için Serkan Çayoğlu çok iddialı konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bodrum ünlü isimlerin tatil bölgesi olmaya devam ediyor ve bu isimler arasında Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çifti de bulunuyor.

Bodrum’da güneşin ve denizin tadını çıkartan ünlü çift arkadaşları Ahmet Kural ile Gizem Çağla Şahin’in düğününe da katılan isimlerden oldu.

Özge Gürel, birbirlerine çok yakışan bir çift olduklarını ve mutluluklar dilediğini söyledi. Serkan Altunorak da düğün tecrübesini arkadaşlarına aktardıklarını ifade etti.

Düğün sürecinde başlarından geçenleri saymaya kalksalar sabaha kadar süreceğini ifade eden Serkan Çayoğlu, kendilerinin de zorlu bir süreç atlattıklarından bahsetti.

Kader Bağları isimli yeni dizisi için Serkan Çayoğlu çok iddialı konuştu! 7

Özge Gürel, “Daha ne olabilir benim gelinliğim düğüne 4 gün kala dikildi. Bir sürü aksilik oluyor, bence olmalı da o hayatın doğasında var. Aksiliklere takılmadan tadını çıkartmak lazım” diye konuştu.

Fox TV için hazırlıkları yapılan ve ilk olarak ismi Yanık Ülke şeklinde ifade edilen ama daha sonradan Kader Bağları ismi ile yayınlanacağı anlaşılan yeni dizi için Serkan Çayoğlu fazlasıyla heyecanlı görünüyor.

Ayça Ayşin Turan ile başrolü paylaşacağı dizinin iddialı olacağından bahseden ünlü oyuncu, kendisinin de meraklı olduğunu ve sete çıkmak için sabırsızlandığını anlattı.

Serkan Çayoğlu, provalarının başlayacağı için tatilinin kısa süreceğinden bahsetti. Oyuncu, “Heyecanlıyım, prova süreci başlıyor. En yakın zamanda sete gireceğiz. Meraklıyım yani bende. Güzel bir iş çıkacak, ben iddialıyım” şekilde konuştu.