Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu bu sefer defolarından, olumsuz yönlerinden bahsetti!

Serkan Çayoğlu bu sefer defolarından, olumsuz yönlerinden bahsetti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, Kiraz Mevsimi dizisi ile parladı ve bu projede partner olduğu Özge Gürel ile de uzun yıllardır aşk yaşıyor. İkili geçen yıl Temmuz ayında mutluluklarını evlilik ile taçlandırdı. Evliliğin hayatında muazzam bir değişim yaratmadığını söyleyen Serkan Çayoğlu, çok sakin birisi ama kızdığı zaman da kendisini kaybedebiliyor.

Hürriyet gazetesindeki röportajında defolarından bahseden oyuncu, detaylara çok takılan birisi olduğunu söyledi.

Sakin bir kişiliği bulunmasına rağmen Serkan Çayoğlu da bazı zamanlar kendisini kaybedebiliyor. Oyuncu bu konuda şunları söyledi: “Benim sinirlenmem için çok yükseğe çıkmam lazım. Çıktığım zamanlar oldu. Ama şundan ötürü diyemem… Birazcık kontrolsüz gelişiyor ya da o noktaya geldiysem de zaten kontrolü kaybetmişimdir.”

Titiz bir insan olduğundan bahseden Serkan Çayoğlu, ayrıca detaylara takılıyor ve bu takılma halinden de kolay kolay kurtulamıyor.

Oyuncu, “Takıntılarım olabiliyor. İkizler burcuyum, iyi veya kötü bir şeyi kafaya taktığım zaman o olmalı. Kendimi durup dururken strese sokma haline girebiliyorum” diyerek de dikkatleri çekti.

Çocuklarının olmasını arzu ettiğini de söyleyen oyuncu, tek bir çocuk değil en az iki tane istiyor. Bunun nedenini de kendi hayatından örnek vererek anlatan Serkan Çayoğlu, “Tek olmasın çünkü ben ikiz kardeşimle büyüdüm, her zaman birbirimize destek de olduk, kavga da ettik ama canım hiç sıkılmadı” diye konuştu.