Ana sayfa Sosyal Medya Bebeklik fotoğrafı ile Hande Erçel’in Anneler Günü kutlaması yürek sızlattı!

Bebeklik fotoğrafı ile Hande Erçel’in Anneler Günü kutlaması yürek sızlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, annesini 2019 yılının Ocak ayında kaybetmişti. Kanser tedavisi gören Aylin Erçel’in vefatının ardından 2 yıl geçti. Oyuncu, bu süre içinde kariyerinde hızlı bir çıkış yakalarken, annesi ile ilgili yaptığı paylaşımlarla, onu her an içinde taşındığını da gösteriyor.

Ablası Gamze Erçel ile birlikte yaşadıkları anne acısı, Anneler Günü’nde de bir başka duygu yaşatıyor ünlü isme. Hande Erçel, bu acı kaybın ardından yeğeni Mavi’nin doğumuyla bir nebze olsun teselli buluyor.

Abla Gamze Erçel, kızına Mavi ile birlikte Aylin ismini de koydu. İki kardeşin göz bebeği Aylin Mavi, anneannesinin ismiyle büyüyor.

Sen Çal Kapımı isimli dizisi kısa süre önce sezon finali yapan Hande Erçel, şu sıralar Haziran’da başlayacak olan çekimler öncesi dinlenmede.

Oyuncu, sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim olarak hayranları için bol bol paylaşımlar yapıyor. Bugün de Anneler Günü vesilesi ile aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Oyuncu, ablası ile birlikte henüz çok küçük oldukları bir dönemde anneleriyle çekilen fotoğraflarını paylaştı. Erçel, bu güzel anın fotoğrafına da duygusal bir not düştü ve şöyle yazdı: “İlham kaynağım, gücüm, cesaretim sensin. Hala kucağındaymışım gibi. Pudra kokulum…”

Bebeklik fotoğrafı ile Hande Erçel'in Anneler Günü kutlaması yürek sızlattı! 7