Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e büyük alkış! Instagram’da katıldığı canlı yayında yaşananlar sevince boğdu!

Demet Özdemir’e büyük alkış! Instagram’da katıldığı canlı yayında yaşananlar sevince boğdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 Ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, dün akşam instagram üzerinden gerçekleştirilen bir canlı yayına katıldı. Yayında, SMA hastası bir çocuğun tedavisi için ‘süt’ toplanmasına yardım etti. Süt parası olarak 50 TL ve üstü bağışlarla birlikte küçük çocuğun tedavisine de büyük bir katkı sağlandı.

Oyuncu, Yazar Nihan Şerbetçi ile Oyuncu Bulut Akkale’nin öncülük yaptığı gecede bağış toplanması için gayret sarfetti. Özdemir’in sosyal medyadaki takipçilerini de davet ettiği gecede Alperen Karakoç için yardım toplandı.

Demet Özdemir, yayın boyunca esprili, samimi, doğal halleriyle merakla izlenirken, aynı zamanda kampanya için var gücüyle çalıştı.

Takipçilerini, yayını izleyenleri sürekli olarak süt parası ile ilgili bilgilendiren ve hesap numaralarını işaret eden oyuncu sayesinde binlerce kişi yayını izledi.

blank

Yaşanan bu anlamlı gecede 1000 süt parası gelmeden gitmeyeceği söyleyen oyuncu, bu sözünü de tuttu ve uzun saatler boyunca yayında kalarak ilgi çekmeyi de başardı.

Anneler Günü vesilesi ile SMA hastası Alperen Karakoç’un ailesi, Demet Özdemir’i oğullarının manevi annesi olarak kabul ettiklerini söyleyerek onun için bir paylaşım yaptılar.

blank

Demet Özdemir, bu duygu dolu paylaşıma “Dubai’ye gittikten sonra güzel bir nefes alıcam. Alperen, asıl sen meleksin” yanıtını verdi…

blank

Oyuncu, ertesi gün güne başlarken de bir gün önceki canlı yayının etkisindeydi. Toplanan destek nedeniyle yapılan bu güzel işbirliği, Demet Özdemir’i de manevi olarak çok mutlu etti. Oyuncu, “Nasıl bir sabah biliyor musunuz? İç huzuruyla, bir bebeğe yardım eden tek yürek olan, destek olan, insanları görüp umut dolu,sevgi dolu ve hayata geliş amacımızı bir kez daha anlamanın hatırlamanın mutluluğuyla dolu. Bu hayatta güzellikler, iyilik, dostluk, kardeşlik var inanın var. İşte şimdi günaydın” notunu paylaştı..

blank

Instagram hesabından yayına çıkmadan önce duyuru yapan oyuncu, minik Alperen’in kampanyasına çok büyük bir katkıda bulundu.

blank