Ana sayfa Sosyal Medya Begüm Birgören, 6 yıldır büyük bir dizi talihsizliği yaşıyor!

Begüm Birgören, 6 yıldır büyük bir dizi talihsizliği yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Begüm Birgören, bu sezona sürpriz bir dizi ile başladı.. Daha önce Gonca Vuslateri’nin canlandıracağı açıklanan Uzak Şehrin Masalı isimli dizideki Sonay karakteri son anda ünlü oyuncuya geldi. Gonca Vuslateri ekipten çekimler öncesinde ayrılınca, başrol karakteri için Begüm Birgören ile anlaşma yapılmıştı.

Fox TV’nin yeni sezonda çok güvendiği dizilerden birisi olan Uzak Şehrin Masalı için ekip Kars’ta uzun süren bir çekim dönemi yaşadı ama ekranda izleyici ilgisi az olunca hikaye 5 bölümde bitirilmek zorunda kaldı. Begüm Birgören için de Kars’taki çekim dönemi kariyerinin erken final yapan dizileri arasına katıldı.

Oyuncu son yıllarda erken finalleri sık sık yaşadı. Bir Deniz Hikayesi dizisi 2015 yılında ekrana geldi ve sadece 8 bölüm sürdü. Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi ise 2017 yılının Şubat ayında 15. bölümüyle erken final yaptı.

Ardından Vurgun isimli dizide başrolde yer alan Begüm Birgören sadece 6 bölüm süren dizi ile 2019 yılını geçirdi. 2 yıllık suskunluktan sonra oyuncu bu sezonun başında Uzak Şehrin Masalı dizisine başladı ama bu proje de sadece 6 bölüm sürdü.

Begüm Birgören, 6 yıldır büyük bir dizi talihsizliği yaşıyor! 7

2013 ile 2015 yılları arasında yayınlanan Kaçak dizisinden sonra Begüm Birgören’in yer aldığı diziler ne yazık ki kısa süreli oluyor. Oyuncu adına büyük bir talihsizlik olarak gözüken bu durumu bakalım yeni dizi bozabilecek mi?

Yine Fox TV ekranında yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar isimli projede Begüm Birgören’in de başrolde yer alacağı ortaya çıktı. Bakalım oyuncunun dizi talihsizliğine bu yapım son verebilecek mi?