Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV yeni bir dizi için anlaştı, başrolde çok etkili oyuncular var!

Fox TV yeni bir dizi için anlaştı, başrolde çok etkili oyuncular var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Fox TV’nin diziler konusunda birçok alternatif üretmesine rağmen, Aşk Mantık İntikam ve Evlilik Hakkında Her Şey dışında güçlü bir şekilde sezonda yer alan yeni bir dizisi olmadı.

Kanunsuz Topraklar ve Elkızı isimli yapımlar yollarına sıkıntılı şekilde devam ederken, Misafir isimli dizide yeni başladı ve izleyicilerden yine beklenenin altında ilgi gördü. Elbet Bir Gün isimli dizi ise 6 Aralık’taki finali bekliyor… Yasak Elma dizisi yine Fox TV’nin en iyi dizisi olarak öne çıkarken, kanal yönetiminin elinde hazır halde bulunan Mahkum isimli dizinin de Aralık ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları’na kısa süreler içinde final yaptıran Fox TV, şimdi de yeni bir dizi için anlaşmasını yaptı. Pastel Film tarafından hazırlanan diziyle ilgili detayları Gazeteci Birsen Altuntaş aktardı.

Fox TV’nin yeni dizisinin ismi Son Nefesime Kadar olarak belirlendi. Pastel Film tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan dizi için 2022 yılının ilk aylarında yayına girmesi beklentisi var. Nurgül Yeşilçay ile Eme Kınay ikilisi başrol ikilisi olarak öne çıktı.

Ayrıca bir başka tecrübeli oyuncu Begüm Birgören de yine aynı dizinin başrolünde yer alacak. Oyuncu, geçtiğimiz ay final yapan Uzak Şehrin Masalı isimli diziyle yine Fox TV ekranında 5 bölüm yer almıştı.

Son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden Emre Bey ile de dizi için anlaşma sağlandığı yönünde bilgiler ortaya çıktı.

Deniz Dikilitaş’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesini ise Hatice Meryem yazıyor.

Bir dram yapımı olarak öne çıkan Son Nefesime Kadar yakında oyuncu kadrosu tamamlanıp, çekimlere başlayacak.