Ana sayfa Sosyal Medya Sol Yanım dizinin Burak’ı Emre Bey’e bir yılda dört dizide yer almak yetmedi!

Sol Yanım dizinin Burak’ı Emre Bey’e bir yılda dört dizide yer almak yetmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyunculardan Emre Bey, bir süredir farklı projelerde birbirinden farklı rollerde yer alarak izleyenlerin dikkatini çekti.

Yeteneklerinin yanı sıra fiziksel özellikleriyle de sosyal medyada birçok dizi hayranının dilinde olan Emre Bey, şimdi de yeni bir dizi için kolları sıvadı.

2015 yılında Aşk Zamanı isimli diziyle sektöre adım adan Emre Bey, şu ana kadar üst üste projelerde yer alarak iyi bir tecrübe birikimi yaptı. Şehrin Melekleri, Adı Efsane, Elimi bırakma, Sol Yanım, Yetiş Zeynep ve Menajerimi Ara isimli yapımlarda gördüğümüz oyuncu, büyük bir hayran kitlesi de elde etti.

Özellikle Adı Efsane dizisindeki Kıvanç karakteri ile öne çıkan oyuncu, Elimi Bırakma’daki Arda karakteriyle de akıllarda kalıcı oldu.

Sol Yanım dizinin Burak'ı Emre Bey'e bir yılda dört dizide yer almak yetmedi! 7

Son 1 yıllık dönemde ise oyuncunun dört farklı dizide adının geçtiğine şahit oldu. Sol Yanım isimli Star TV dizisinde Burak karakterini canlandıran oyuncu, 12. bölümlük projede kendisine verilen görevi başarıyla yerine getirdi.

Yetiş Zeynep isimli dijital dizide Kutay olarak izlediğimiz oyuncu, Menajerimi Ara’ya da final bölümünde konuk olarak sürpriz yapmıştı.

Akif isimli TRT için hazırlanan dizide yer alarak dördüncü kez sete çıkan oyuncu, şimdi de yeni bir dizi için anlaşma yaptı.

Emre Bey’in yakın zaman içinde sete çıkacağı yeni proje ise Son Nefesime Kadar isimli yeni dizi oldu. Fox TV için hazırlanan yeni dizinin başrolünde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Begüm Birgören bulunuyor. Dizinin hazırlıkları devam ediyor.