Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu için Çöp Adam dizisi yeniden kendisini kanıtlama projesi haline geldi!

Elçin Sangu için Çöp Adam dizisi yeniden kendisini kanıtlama projesi haline geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk isimli dizi projesi ile bir anda parlayan Elçin Sangu, sonraki süreçte yer aldığı dizilerle popülerliğini korudu ama kariyerinde iz bırakacak roller bulmakta zorlandı.

Çarpışma dizisindeki Zeynep karakteri ile eleştiriler alan ama yine de iyi bir başarı yakalayan Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisindeki popülerliğinin ardından oyunculuk yeteneklerini her geçen projede bir adım daha artırdı.

İyi Günde Kötü Günde ile Yabancılar ve Mumları isimli dizilerinin kısa süreli olması oyuncu adına büyük talihsizlik idi. Sinemada 9 Kere Leyla isimli film ile dikkat çekmesinin ardından ünlü oyuncu, geçen sezon Çöp Adam dizi projesi ile adeta yeniden büyük bir sınavın içine girdi.

Engin Altan Düzyatan ile birlikte çok başarılı bir sezon geçiren Elçin Sangu, yeteneklerini artırdığını, dram rollerinde çok iyi olduğunu birçok sahnede izleyicilerin duygularını yükselterek ortaya koydu.

Çöp Adam dizisi adeta Elçin Sangu adına yeniden kendisini kanıtlama ve yeteneklerini ortaya koyma fırsatı verdi. Dizinin ikinci sezonda da yayınlanacak olması ile birlikte Elçin Sangu’nun yeni dönemde de çok konuşulacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Elçin Sangu için Çöp Adam dizisi yeniden kendisini kanıtlama projesi haline geldi! 7

Engin Altan Düzyatan ile başrolde yer alan ve iyi bir uyum yakalayan Elçin Sangu, tüm ekip gibi yeni sezon için sete çıktı.

Çöp Adam dizisinin ikinci sezon çekimlerinin başlaması dizi hayranlarını da heyecanlandıran bir gelişme oldu. Dizinin ikinci sezonda hikayesinde önemli değişiklikler bekleniyor.

İpek’in Dilber’i bıçaklayıp, Peri ve Tamer’in bebeği Devrim’i kaçırmasıyla soluk soluğa izlenen bir sezon finaline imza atan dizinin yeni bölümlerinde de sürpriz gelişmeler izleyiciyi bekliyor.

Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş tarafından kaleme alınıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı bulunuyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam dizisinin diğer oyuncuları ise şu isimlerden oluşuyor:

“Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Derya Alabora, Lila Gürmen, Cankat Aydos, Ezgi Çelik, Aytek Şayan, Öykü Naz Altay ve Füsun Demirel, Salih Kalyon, Tilbe Saran.”

Çöp Adam, yeni bölümleriyle çok yakında her çarşamba Star’da yayınlanmaya devam edecek…