Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç.’nin sadık izleyicileri için heyecan dorukta! Kadro yıkılıyor! İşte yayın tarihi ve detaylar…

Behzat Ç.’nin sadık izleyicileri için heyecan dorukta! Kadro yıkılıyor! İşte yayın tarihi ve detaylar…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bir dönemin fenomen yapımlarından olan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi, izleyen kişilerin uzun yıllardır unutamadığı bir dizi. Sinema filmi de çekilen dizi, televizyon tarihimize damga vuran yapımlar arasında.

Dijital platform BluTV, Behzat Ç’yi bir sezon olarak 2020 yılında yeniden çekmiş ancak beklenen ilgiyi görememişti. Senaryodaki bir takım eksiklikler, boşluklar, eski bölümlerin ruhunu yakalayamamış karakterler nedeniyle hüsran yaşatmıştı. Aradan geçen iki yılın ardından BluTV için Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinin çekimleri başladı.

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı dizinin yayın tarihi merak konusuydu. Sonunda 6 Aralık Salı olarak açıklandı! BluTV’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile birlikte, diziyi heyecanla bekleyenler için de geri sayım başlamış oldu!

Behzat Ç.'nin sadık izleyicileri için heyecan dorukta! Kadro yıkılıyor! İşte yayın tarihi ve detaylar... 8

Behzat Ç.’nin “Cinayet Büro’nun çocuklarını en çok da bu şehir yıprattı aga!” sözleriyle başlayan özel video ile birlikte Behzat Ç. hayranları da heyecanla beklemeye başladı yeni bölümleri.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği BluTV’nin yeni orijinal içeriğinde Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosunda yeni isimler de bulunuyor.

Behzat Ç.'nin sadık izleyicileri için heyecan dorukta! Kadro yıkılıyor! İşte yayın tarihi ve detaylar... 9

Dizinin bu sezonunda yer alan oyuncular arasında; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu da bulunuyor.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.